FAZ 2 İmaj Yükleme Sorunu

Kodla Büyü

tunc0687

Aktif Üye
Eba da bulunan Faz2 imajını yükleyip birkaç program kurdum. Clonezilla ve acronis programlarıyla ayrı ayrı yeniden tüm disk imajı alıp başka bir tahtaya yüklediğimde, normalde gizli olan Recovery bölümü görünür hale geliyor. Disk yönetiminden de gizleyemiyorum. Sizce nerede hata yapıyorum. Recovery bölümünün görünür olmasında bir sakınca varmıdır?

Hocam ben Eba dan faz2 imajı indirip kurdum imaj tamamlanıyor ama yine de tahta açılmıyor. Acaba imajdz mi sıkıntı var

Ben disk yönetiminden halletmiştim.
Ayrıca eba da ki imajda sıkıntı yaşamıştım bir tahtaya gerekli program vs. kurup kendi imajımı aldım. Acronis ile de clonezilla ile de imaj attım ama acronis çok daha hızlı ve kullanımı kolay.

Ben imaj yüklerken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dediğiniz gibi Acronis ile daha hızlı imaj yükleniyor.
Yukarıda bahsettiğim sorunu çözemedim hala. Disk yönetiminden Recovery bölümüne sağ tıkladığımda sadece Yardım menüsü açılıyor. Bende imaj alırken sadece C'nin imajını aldım hem 10,9 GB gibi küçük bir boyuta indi hemde 5-6 dk içinde imaj yükleyebiliyorum.

Geri