faz 2 etkullanıcı şifresi

Kodla Büyü

ALP_ACELYA

Aktif Üye
arkadaşlar faz 2 ET lerdeki kullanıcı adı etkullanici ve şifre malum. ama bir ET bunları kabul etmiyor. büyük ihtimalle değiştirilmiş. bu tahtayı nasıl açabilirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Hocam admin şifresi olmadan kullanıcı şifresi değilyirilemez.
Siz admin şifresiyle düzeltebilirsiniz sıfırlayabilirsiniz.

ALP_ACELYA' Alıntı:
arkadaşlar faz 2 ET lerdeki kullanıcı adı etkullanici ve şifre malum. ama bir ET bunları kabul etmiyor. büyük ihtimalle değiştirilmiş. bu tahtayı nasıl açabilirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
bu her seferinde program kurarken vs. şifre isteyen ekrandaki şifre nasıl kaldırılıyor. bıktım artık bende bundan . Bugun bilgisayar yönet kullanıcı ayarlarından ebaadmin özelliklere girdim bir kaç ayar yaptım bu kezde ieski şifreyi kabul etmıyor neyseki yedeği geri aldım 5dkda ama bunun çözümü ne aceba.

Sizin sorunuza gelince hocam çözüm olarak yeni bir imaj kur hangi ildeyseniz vestelin imajını yada eba üzerinden paylaşımlar var yada mersinin var hangisini isterseniz ..

tahtayı açabilsem şifreyi kaldırmayı biliyorum. ama tahtayı açamıyorum çünkü şuanki şifreyi bilmiyorum

btnotlari' Alıntı:
ALP_ACELYA' Alıntı:
bu her seferinde program kurarken vs. şifre isteyen ekrandaki şifre nasıl kaldırılıyor. bıktım artık bende bundan . Bugun bilgisayar yönet kullanıcı ayarlarından ebaadmin özelliklere girdim bir kaç ayar yaptım bu kezde ieski şifreyi kabul etmıyor neyseki yedeği geri aldım 5dkda ama bunun çözümü ne aceba.

Sizin sorunuza gelince hocam çözüm olarak yeni bir imaj kur hangi ildeyseniz vestelin imajını yada eba üzerinden paylaşımlar var yada mersinin var hangisini isterseniz ..

ben eba admin vs. şifreleri bi not defterine yazıyorum. usb belleğe atıyorum. program kurarken kopyala yapıştır yapıyorum.

ALP_ACELYA' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
ALP_ACELYA' Alıntı:

ben eba admin vs. şifreleri bi not defterine yazıyorum. usb belleğe atıyorum. program kurarken kopyala yapıştır yapıyorum.
ben belleğe atmayı geçtim hocam ezberledim o gıcık şifreyi :scared: her seferinde yazmaktan gına geldı herkesın ET'sine git ve basiit bir kısayol kaldırmak için bile bunu istiyor. Artık hocanın biri dedi sen ne yazıyon hocam nasıl ezberledin sanki banka güvenlik şifresi :D

Hocam belki şifre kaldırılmış olabilir.etkullanici adını yazın şifre girmeden giriş yapmayı deneyin bir de.Kullanıcı adı yazılmadan tahta açılmıyor.

etkullanici ve şifresini yazıp girişe bastıktan sonra oturum kapatılıyor diyor ve tekrar kullanıcı adı şifr giriş ekranına dönüyor.

tahta için admin yetkili ikinci bir kullanıcı ve şifre varmı?

Geri