arkadaşalr merhabalar benim okulum faz 2 tahtaların teknik sıkıntıları nı çözmek için Vestel servis çağırdım fakat kilit değişiminde benden ücret istediler garanti dahilinde değil diye ben ne yapabilirim PEki bu konuda
Hocam pdf formatında bir belge vardı.. Hangi iş garanti kapsamındadır veya değldir diye. O belgeyi bulun bir bakın derim. Teknik servisler de affedersiniz ama işi cıvıtmaya başladı. Bu arada FBTR İl koordinatörünüze ulaştınız mı?Hocam Ewt baktım 2020 de bitiyor ama kabul etmiyorlar ben nereye şikayet edebilirim milli eğitim de başa çıkamıyor çünkü böyle çalışıyorlar hep boşuna bütün okullardan para alınıyor gereksiz yere
arkadaşalr merhabalar benim okulum faz 2 tahtaların teknik sıkıntıları nı çözmek için Vestel servis çağırdım fakat kilit değişiminde benden ücret istediler garanti dahilinde değil diye ben ne yapabilirim PEki bu konuda
Hocaö ilçe koordinatöre söyledim oda bazıları değiştiriyor bazıları değiştirmiyor diyor Yani milli eğitimle alakalı bir durum biraz biz ne kadar kendimizi yorsak da faydalı olmayacakHocam pdf formatında bir belge vardı.. Hangi iş garanti kapsamındadır veya değldir diye. O belgeyi bulun bir bakın derim. Teknik servisler de affedersiniz ama işi cıvıtmaya başladı. Bu arada FBTR İl koordinatörünüze ulaştınız mı?