faz1 bilgisayar

Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar genelde konularda geçiyor ama FAZ-I bilgisayar diye ne olduğunu bilmiyorum acaba çok mu ayıp ediyorum :o bilen biri varsa acaba açıklayabilir mi :?:

Okullara 2000-2001 yıllarında kurulan Koç System lerdir.
32 Ram, 4 GB hard disk, Win98 ve daha neler neler...

Ben 3,5 yıl çalıştım, umarım sen hiç öğrenmezsin...........................

Arkadaşlar TEP1 veya Faz1 ilk kurulan BT sınıflarıdır. Şu anda içine girilemiyecek durumda olan win98 işletim sistemli Bt sınıfları. Okullar kendi gayretleri ile herhalde o sınıflara yeni bilgisayarlar kurmuşlardır. Yoksa o Acer bilgisayarları düşünemiyorum.

benim lab da da 32 mb ram, 4gb harddisk ve 98 kurulu 20 tane beko bilgisayar var ama koç system yine sanırım sizin faz 1 dediğinizle aynı. mesleğin ilk yılında tanıştım malesef :? inş değişecek yeni dönemde çok da umutlu değilim ama allah tan ümit kesilmez. yoksa böyle ders de işlenmez :cry:

Arkadaşlar o bilgisayarların monitörlerine dikkat edin "ADİ" yazar :lol:
Ama gerçekten sağlam bilgisayarlarmış ben 1 yıl çalıştım o bilgisayarlarla. Ciddi söylüyorum çok sağlam bilgisayarlardı. Masaları da çok sağlam. Günümüzün dandik işçilikleri yok o bilgisayarlarda.

bizde de faz1 var valla çok zor oluyo bu bilgisayarlarla ders anlatmak açılana kadar dersn yarısı gidiyo zaten inş değişr biran önce...

egunay' Alıntı:
Ama gerçekten sağlam bilgisayarlarmış ben 1 yıl çalıştım o bilgisayarlarla. Ciddi söylüyorum çok sağlam bilgisayarlardı. Masaları da çok sağlam. Günümüzün dandik işçilikleri yok o bilgisayarlarda.

gerçekten oldukça sağlamlar. Sınıf düzenini O kadar güzel bir şekilde sağlamışlarki açıkta görünen , yerlerde sürünen hiç bir kablo yok. masaları çok sağlam tüm kablolar masaların özel bir bölmesinden geçiyor. Lab düzenlemesi yapayım çalışmayanlarla çalışanları ayırıp lab a yeni bir düzen vereyim dedimde canım çıktı:)

evet eski hali güzelmiş :x kablolar özel bölmelerden geçiyormuş ancak müdür bey sınıf düzenini değiştirmiş. iç içe 2 u şeklinde değişmiş. dıştaki geniş u ya geçemiyorum öğrencilerin yanına gidemiyorum. bütün kablolar yerde kaç defa öğrenciler basıp düştüler. değiştireli dediğimde "bütün öğrencileri görmen lazım" dediler daha sonra görebileceğim başka bir sistem önerdim o zaman da hocam zaten değişecek lab o zaman yeni sisteme geçeriz dediler :x yani şimdi yeni lab ı bekliyoruz

egunay' Alıntı:
O zamanlar iyi işçilik ve iyide parası vardı. Bilgisayar almak her babayiğidin harcı değildi.
:lol: :lol:

Geri