Faz1 -Faz2-Faz3 - Dokunmatik PC Genel imaj- Windows 11 23H2- 2025 İMAJ

Kodla Büyü

gglemas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Faz1 -Faz2-Faz3 - Dokunmatik PC Genel imaj- Windows 11 23H2- 2025 İMAJ

Sistem Hakkında Bilgiler:

Bu imaj, dokunmatik sürücü dışında ek bir sürücü içermez. Gereken sürücü paketlerini ayrı olarak paylaşacağım. Masaüstündeki uygulamayı kullanarak tüm sürücülerin maksimum 1 dakika içinde otomatik olarak kurulumu sağlanacaktır.

İmaj tamamen hazır olmadan önce, eklenmesini istediğiniz programları 2 gün içinde bildiriniz.

• Bu sürümde, kurum logonuzu ekleyebilirsiniz (eğer mevcutsa). detaylar yakında..
  • Bu sürümde, OEM Kurtarma Ortamı eklenmiştir. Herhangi bir sorun durumunda, USB vb. harici cihazlara ihtiyaç duymadan sistemi geri yükleyebilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1L0dsK9xnuxqyzkQeKSQBgdyndByLUxcK/view?usp=sharing
Faz2 AMD işlemcili otomatik sürücü kurulumu:

Windows 10 x64-2024-12-17-21-01-20.webp
Windows 10 x64-2024-12-17-21-01-38.webp
Windows 10 x64-2024-12-17-21-01-45.webp

Son düzenleme:
Hocam
-Ofis programları
-Video ve PDF programları
- Antivirüs programı
- Brave
- Rar
aklıma gelen bunlar. Çok fazla program yükleyip imajın şişmesine gerek yok bence.
Emeğinize sağlık.

imam hatip ortaokul ve liseleri için diyanet kuran programı kurulabilirdi hocam. Elinize emeğinize sağlık

indirme linki eklenmiştir. imajda sorun yaşarsanız bildirin lütfen. Boyut konusunda , tüm sistem yedeği şeklinde ayarladım. Bu yüzden. Alternatif sistem yakında gelecektir daha düşük boyutlu

Son düzenleme:
Elinize-emeğinize sağlık hocam, indirme sayısı fazla diye indiremedim. Bir de dosya boyutu çok falaymış 26gb diyor.

ekde verdiğim dosyayı indirip deneyin lütfen. faz 2 sürücülerini indirip indirmediğine dair geri dönüş yapasanız sevinirim

Ekli dosyalar

Ventoy ile kurulum sağlayamadım hocam. iso dosyasını görüyor ventoy, başlattığımda kurulumu gerçekleştiremedim. Kısaca anlatabilir misiniz?

Ventoy seçtiğinizde 2 seçenek çıkıyor. Ventoy içinde önyükleme yaptırın. O zaman açılır. Sorun ventoy sürümünde. Benim laptoptada bu şekilde başarısız oluyor mesala 24h2 sürümü

Hocam elinize sağlık. Bt sınıfı win 11 imajınız da var mıdır acaba elinizde zahmet olmazsa paylaşır mısınız

indirme linki eklenmiştir. imajda sorun yaşarsanız bildirin lütfen. Boyut konusunda , tüm sistem yedeği şeklinde ayarladım. Bu yüzden. Alternatif sistem yakında gelecektir daha düşük boyutlu
Hocam öncelikle elinize sağlık. Alternatif sistem için belli bir tarih mevcut mu? Ben bu dosyayı indirdim. İlk fırsatta bir tahtamızda deneyeceğim (Faz2). Ancak tüm tahtaları ortak hale getirmek istiyorum. Bu sebeple alternatifi bekleyeyim mi yoksa eldeki ile devam edelim mi?

Bir de logo kısmında bir gelişme var mı?

Hocam öncelikle elinize sağlık. Alternatif sistem için belli bir tarih mevcut mu? Ben bu dosyayı indirdim. İlk fırsatta bir tahtamızda deneyeceğim (Faz2). Ancak tüm tahtaları ortak hale getirmek istiyorum. Bu sebeple alternatifi bekleyeyim mi yoksa eldeki ile devam edelim mi?

Bir de logo kısmında bir gelişme var mı?
hocam gelecekte hafta kullandığım sistemi yedekleyip paylaşayım. Muhtemelen memnun kalırsınız

faz 1 kurulumda sorun var mı hocam ben faz 1 için deneyeceğim, ayrıca kurmam gereken sürücü varsa bilgilendirirseniz sevinirim, emeğinize sağlık

BBNET
Geri