Arkadaşlar faz 1 win 7 tahtada Windows 10 yükselmesi yaptıktan sonra sistemin imajını alıp başka tahtaya imajdan yüklem yapan var mı? Yükledikten sonra aktivasyon problemi falan oluyor mu yoksa direk aktive edilmiş olarak mı yükleniyor?
Hocam imaj almissiniz ne güzel w10 yapı 1511 son versiyonunu kullanmissinizdır umarım. Cmd ye winver yazıp kontrol edin 1240 ise olmuyor kesin. 1511 ise şans var. Yine de imaj atacağınız tahtanın gatherosstate.exe ile xml alın saklayın her ihtimale karşıiambilisimci' Alıntı:Ben windows 7 den windows 10 a yükseltme yaptım hiç bir problem olmadı harika çalışıyor.Ama yükseltilmiş tahtanın imajını alıp hiç başka tahtada denemedim lisans problemi yaşayan var mı acaba?Normal yükseltme çok uzun sürüyore onun için yükseltilmiş ijadan kurmayı istiyorum ama aktivasyon problemi var mı bilemiyorum.
Bende herşey aynen çalıştı dokunmatik sorunu falan olmadı. Ama yükseltme yaparken dosyaları ve ayarları koru demen lazım.lion26' Alıntı:Hocam yükseltme yaptıktan sonra Touch programı düzgün çalıştı mı. Program ismini tam gatırlayamadım. Bende yükselttim çalışmadı. Ayrıca ekran kartı win10 desteği yoktu. Görüntülerde problem vardı
iambilisimci' Alıntı:Bende herşey aynen çalıştı dokunmatik sorunu falan olmadı. Ama yükseltme yaparken dosyaları ve ayarları koru demen lazım.lion26' Alıntı:Hocam yükseltme yaptıktan sonra Touch programı düzgün çalıştı mı. Program ismini tam gatırlayamadım. Bende yükselttim çalışmadı. Ayrıca ekran kartı win10 desteği yoktu. Görüntülerde problem vardı