faz3 için bolu imaj mı yoksa Bayram hocamın imajı mı

Kodla Büyü

pin_eses

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır bolu imajını kullanıyorum ve 1 yıldır da bayram hocamın imajını takip ediyorum.
Deneme amaçlı kendi sınıfıma ve başka bir sınıfa bayram hocamın imajını kurdum, geçen hafta.
ancak more more z kitaplar için ve siyah ekran z kitaplar için bi ayar yapılması gerektiği yazıyor.
bu durum bu zamana kadar bu imajı kurmamı geciktirdi açıkçası. okulda 60 öğretmen olduğunu göz önünde bulundurunca her kitapta ayar yapma düşüncesi.
sizler faz3 tahtalarda hangi imajı kullanıyorsunuz? 2 imaj arasında kaldım; ancak 2. dönem BTR görevi almayacağım için diğer öğretmenler tarafından z kitap ve ET ler konusunda rahatsız edilmek de istemiyorum.

bayram hocamın imajı çok güzel ama 2 tane sorun yaşadığım için geri kaldırdım.
1 Akıllı tahtayı kapatıyorsun ama açamıyorsun fişi sök tak yapmak gerekti
2 z kitap çalışmadı

tercih sizin

İsterseniz bizim imajıda deneyebilirsiniz.

bayram hocamın imajı çok güzel ama 2 tane sorun yaşadığım için geri kaldırdım.
1 Akıllı tahtayı kapatıyorsun ama açamıyorsun fişi sök tak yapmak gerekti
2 z kitap çalışmadı

tercih sizin
2 tahtaya kurdum deniyorum. kapattıktan sonra açılışta sorun yaşamadım ama fernus kütüphaneyi çalıştırırken okuma yazma ayarı ve program gibi çalıştırılabilir seçeneklerini ayarlamak gerekti 2 tahtada da aynı dosya için. o yüzden biraz sıkıntı olacak sanırım.
Teşekkürler yanıtınız için.

Bende aynı imajı kullanıyorum. Stabil çalışıyor. Güncellemeleri tam.
Wine kurmak gerekiyor ama.
Pardus etap ın sitesinde yer alan orijinal etap 19 beta 25 MEB 4k ISO dosyasını kullanıyoruz. Herhangi bir şikayet yok.
Teşekkürler arkadaşlar yanıtlarınız için.
Aslında orjinali kullanmayı daha çok isterim. Birkaç yıl önce denediğimde z kitaplar çalışmamıştı. Başka bir imaj arayışına girmiştim.
z kitaplar sorunsuz çalışıyor mu ve wine kurulumu pardus mağazadan kolay bir şekilde gerçekleşiyor mu?
Son olarak da donma problemi var mı tahtalarda?

İsterseniz bizim imajıda deneyebilirsiniz.
Teşekkürler hocam yanıtınız ve emeğiniz için, imajınızı inceleyeceğim.

Teşekkürler arkadaşlar yanıtlarınız için.
Aslında orjinali kullanmayı daha çok isterim. Birkaç yıl önce denediğimde z kitaplar çalışmamıştı. Başka bir imaj arayışına girmiştim.
z kitaplar sorunsuz çalışıyor mu ve wine kurulumu pardus mağazadan kolay bir şekilde gerçekleşiyor mu?
Son olarak da donma problemi var mı tahtalarda?
Sudo apt-get install winetricks
Sudo apt-get install mono-complete
Bu komutları etapadmin hesabında uçbirimde yazınca kuruluyor hocam. Z kitapta sorun yoksa sorunsuz açılıyor. Pardus mağazadan kurulumu hiç denemedim.

Wine uygulaması Pardus mağazayı açınca anasayfada hemen çıkıyor. Sadece kur diyorsunuz kuruluyor. Terminal ekranı (kod ile kurulum) mecburi değil.

Geri