Faz3 Win11 İmajı 2024 V1 (Sata SSD)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Faz3 Win11 İmajı 2024 V1 (Sata SSD)
İmaj 5.2 GB boyutunda 3 dakikada kuruluyor.win11 lite sürüm üzerinden geliştirilmiştir.

İndir.

Yüklenen Programlar:
Office 2016
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Diskdefrag
Starboard
...

İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.

Faz3 Aidata Drivers(@bznesm):
Faz3 Aidata Ses Sürücüsü:

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam yarın deneyeceğim aidata tahta için sonuçları yazarım :) faz 3 de marka çeşidi epey fazla vestel arçelik aidata - amd intel, hepsinde deneme şansınız oldu mu hocam saygılar sevgiler

Çok teşekkürler hocam yarın deneyeceğim aidata tahta için sonuçları yazarım :) faz 3 de marka çeşidi epey fazla vestel arçelik aidata - amd intel, hepsinde deneme şansınız oldu mu hocam saygılar sevgiler
Yok hocam hepsinde deneme şansım olmadı. Biz imajı arçelik bir cihazdan aldık. Faz3' ler tek kalem sanıyordum ama öyle değilmiş. :)

Yok hocam hepsinde deneme şansım olmadı. Biz imajı arçelik bir cihazdan aldık. Faz3' ler tek kalem sanıyordum ama öyle değilmiş. :)
aynen hocam faz3 ler çorba gibi oldu :D yarın deneyeyim olmadı driver pack ile ayarlarım yada parduse dönerim hemen kolay zaten elinize sağlık hocam

Faz 3 Aidata Intel'de denedim. Ses sorunu oldu. Bir de epey sürücüyü tanımadı. Biraz da zamanım kısıtlıydı. Ugrasamadim şu an ama boş vakitte tam sürücüleri bulup imaj alınabilir. Pardus devam.

20241009_121840.jpg
20241009_121902.jpg
20241009_121340.jpg
Aidata da denedim ve tamı tamına sadece 3dk kurulum yaptıktan sonra ses ve ekran sorunuyla açıldı tahta açılsa yeterdi zaten gerisini driver booster yükledim o halletti. Bütün driverleri buldu ses de dahil ses cikmiyor demis çoğunluk sesle ilgili de sorun kalmadi gıcır gıcır oldu arçelik imajiniz aidataya guzelce kuruldu hocam cok tesekkuler tahta baya hizlandi ??

Ekli dosyayı görüntüle 77198Ekli dosyayı görüntüle 77199Ekli dosyayı görüntüle 77200 Aidata da denedim ve tamı tamına sadece 3dk kurulum yaptıktan sonra ses ve ekran sorunuyla açıldı tahta açılsa yeterdi zaten gerisini driver booster yükledim o halletti. Bütün driverleri buldu ses de dahil ses cikmiyor demis çoğunluk sesle ilgili de sorun kalmadi gıcır gıcır oldu arçelik imajiniz aidataya guzelce kuruldu hocam cok tesekkuler tahta baya hizlandi ??
Harika oldu.Şimdi sizden bir isteğim var buradaki araç ile driver yedekleyip bu başlığa eklermisiniz.

Son düzenleme:
Harika oldu.Şimdi sizden bir isteğim var buradaki araç ile driver yedekleyip bu başlığa eklermisiniz.
Okuldan çıkıyorum hocam yorucu bi gün oldu yarin söz bakayim tmmdr hocam ?

Windows 11 Aidata Driver: https://drive.google.com/file/d/1Zsyl2NM-3u1kYjt6q_y41s0KGo-h19v7/view?usp=sharing

Buyrun hocam yükledim kolay gelsin sizlere de :)

Ben de pazartesi faz3 arçelik tahta için deneyeceğim. Elinize sağlık Sayın Hocam. Teşekkürler???????

Arçelik tahtalar pardus bizde şu an . Geçiş yaparken ekstra yapmamız gereken ayar var mı ? Standart windowsa imaj atar gibi mi yapıyoruz ? f12 artı bios şifresi yapıp bekliyorduk.

Teşekkürler hocam, faz2 win11 bekliyoruz inşallah
Var hocam.

Hocam emeğinize sağlık. Tekrardan teşekkürler. Arçelik'lerde ses sorununu aşamadım henüz. Driver Boosterla tarattım, yüklü görünüyor ama ses yine de yok. Ses sürücüsünü nette arıyorum, bulamadım henüz.

Hocam emeğinize sağlık. Tekrardan teşekkürler. Arçelik'lerde ses sorununu aşamadım henüz. Driver Boosterla tarattım, yüklü görünüyor ama ses yine de yok. Ses sürücüsünü nette arıyorum, bulamadım henüz.
Merhaba hocam ses sürücüsü yerine ekran kartı sürücüsünü yükleyeceksiniz.

Merhaba Faz 3 Arçelik i3 SSD tahtaya kurduk. 5 dakika sürmedi açılınca ses driver herşey hazır halde geldi. 7zip kurulu isteseniz Winrar kurabilirsiniz. Dokunmatik ekran ve klavye çalışıyor. Windows antivirüs ve güvenlik duvarı yok Yereldisk D bölümünde Total360 antivirüs kurulum dosyası var isterseniz onu kurabilirsiniz. PDF dosyalarını açmak için sumatraPDF programı var. PDF dosyası açarken birlikte aç deyip sumatraPDF yi her zaman aç olarak ayarlayınız. Çok güzel bir sistem olmuş. Ellerinize sağlık.

Merhaba Faz 3 Arçelik i3 SSD tahtaya kurduk. 5 dakika sürmedi açılınca ses driver herşey hazır halde geldi. 7zip kurulu isteseniz Winrar kurabilirsiniz. Dokunmatik ekran ve klavye çalışıyor. Windows antivirüs ve güvenlik duvarı yok Yereldisk D bölümünde Total360 antivirüs kurulum dosyası var isterseniz onu kurabilirsiniz. PDF dosyalarını açmak için sumatraPDF programı var. PDF dosyası açarken birlikte aç deyip sumatraPDF yi her zaman aç olarak ayarlayınız. Çok güzel bir sistem olmuş. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.

Geri