Faz3 Win11 i5vei7NVMe İmajı 2024 V1

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Faz3 Win11 i5vei7NVMe İmajı 2024 V1
Sonunda beklenen imajı hazırladım Nvme harddiskler için uygundur faz3'ün son serilerine uyumludur.
İmaj 5.7 GB boyutunda 2 dakikada kuruluyor.

İndir.

Kurulu programlar:
Office 2016
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Starboard
...

İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.

Faz3 Nvme i5 işlemcili cihazların sürücüleridir.
Drivers
İndir.
Faz3 Nvme i7 işlemcili cihazların sürücüleridir.
Drivers
İndir.

Sürücü (driver) yedeklemenin en kolay yolu konuma göz göz atmayı unutmayın.

Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_4455.png

Son düzenleme:
Hocam rar içindeki imaj dosyasında Faz3 i5NVMe_win11_Hasari yazıyor. Sadece i5 için mi yoksa i5 ve i7 için mi?

Hocam elinizde win7 varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Faz1 mi kullanıyorsunuz.

Elinize emeğinize sağlık @hasari hocam. Allah razı olsun. Dün pardus tahtanın birine attım. Tahta üzerindeki ölü toprağını attı kendine geldi. İmajı atması da çok kolay oldu ve hiç bir sürücü sorunu vs karşılaşmadım. Teşekkür ederim, biz de atsak iyi olur mu, bir sorun çıkar mı diyen arkadaşlara da tavsiye ederim.

Elinize emeğinize sağlık @hasari hocam. Allah razı olsun. Dün pardus tahtanın birine attım. Tahta üzerindeki ölü toprağını attı kendine geldi. İmajı atması da çok kolay oldu ve hiç bir sürücü sorunu vs karşılaşmadım. Teşekkür ederim, biz de atsak iyi olur mu, bir sorun çıkar mı diyen arkadaşlara da tavsiye ederim.
Güle güle kullanın hocam.

Hocam imajı kurdum ancak yazıcı yükleyemiyorum, yazdırma biriktiricisi çalışmıyor nasıl çözebilirim.

Hocam İmajı Faz 3 Arçelik tahtaya yükledim. Ekran yansıtma özelliği yok aktifte edemiyorum. Ayrıca Lan ile internet bağlantısı da yok sorunu gider diyince hata alıyorum. Eksik yükleme mi oldu yoksa başka sorun mu var çözemedim. i5 12.Nesil işlemci

Hocam İmajı Faz 3 Arçelik tahtaya yükledim. Ekran yansıtma özelliği yok aktifte edemiyorum. Ayrıca Lan ile internet bağlantısı da yok sorunu gider diyince hata alıyorum. Eksik yükleme mi oldu yoksa başka sorun mu var çözemedim. i5 12.Nesil işlemci
Hocam lite versiyon olduğundan ektan yansıtma olmayabilir. Lan için driver yüklü internet hattında sorun vardır cihazı yeniden başlatıp deneyin.

Hocam Lite olmayan versiyonu nasıl hazırlayabiliriz. Tabletimden ders anlatırken kullanmak istiyorum çünkü.

Hocam imaji olusturmam icin lite olmayan win11 ihtiyacim yok mu ? Benim elimde sizin iso haric imaj yok suanda . Yanlis mi anladim ? Bu video tahtaya yuklu olan imaji isoya cevirmiyor mu ?

Bizdeki tahta i5 11320 serisi işlemci , imajı ve driverlarını kurdum ses problemi var , uyumlu ses driver var mı acaba.

hasari hocam. driverları rardan çıkarıp aygıt yöneticisinden klasör içerisini arattığımızda sürücülerin hiçbirini bulamıyor maalesef

Hocam cihazınız Arçelik Faz3 mü işlemci modeli nedir?
arçelik faz3 hocam. i3 10100 işlemci mevcut. nvmei5-i7 için olan imajdan atıldı. başka bir başlıkta bunu konuşmuştuk. i3 için de uyumlu olabileceğini söylemiştiniz. imajda sorun yok fakat aynı imaj içinde verilen driverlar uyumsuzluk yaratıyor. şu an wi-fi sürücüsü de sorunlu olduğundan herhangi bir sürücü programıyla da güncelleme yapamıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6132.webp
    IMG_6132.webp
    103.2 KB · Görüntüleme: 13
arçelik faz3 hocam. i3 10100 işlemci mevcut. nvmei5-i7 için olan imajdan atıldı. başka bir başlıkta bunu konuşmuştuk. i3 için de uyumlu olabileceğini söylemiştiniz. imajda sorun yok fakat aynı imaj içinde verilen driverlar uyumsuzluk yaratıyor. şu an wi-fi sürücüsü de sorunlu olduğundan herhangi bir sürücü programıyla da güncelleme yapamıyorum.
Sorununuzu çözeceğiz sizdeki cihazlar farklı bir seri. Aynı cihazdan windows işletim sistemi yüklü olan var mı?

BBNET
Geri