DarkSynergy
Üye
uludağ üni düşünüyorum iki bölüm arasında kararsız kaldım ne öneririsiniz?
yoksa sadece bu ikisinde kararsızımeyolcu' Alıntı:imkanınız varsa rehberlik okuyun, dertsiz tasasız bos mesailer ile tam ücret alırsınız... ama imkan yoksa fen, özel ders ile birseyler yapabilirsiniz. bizim bölümün geleceği hala karanlık...
xxltc' Alıntı:ikiside yaramaz bence[/quote tıpta bi yere at kendini son pişmanlık fayda etmez. %3'lerle başımız döndü
böte okurken yazılımda kasmayı düşünüyorum sene yaş 21 geç değildir umarım ilerde 2019 gibi yazılım dersi gelecek diyorlar maaşıda iyi öğretmenliğin sıkıntı yok nesne olarak dolaşsakda nesne 3000 alıyorernestososa' Alıntı:bilgisayar öğretmeni olursan öğretmen olmayacaksın atansan bile ortalıkta hiç bir sıfatı olmayan bir nesne olarak dolaşacaksın
DarkSynergy' Alıntı:böte okurken yazılımda kasmayı düşünüyorum sene yaş 21 geç değildir umarım ilerde 2019 gibi yazılım dersi gelecek diyorlar maaşıda iyi öğretmenliğin sıkıntı yok nesne olarak dolaşsakda nesne 3000 alıyorernestososa' Alıntı:bilgisayar öğretmeni olursan öğretmen olmayacaksın atansan bile ortalıkta hiç bir sıfatı olmayan bir nesne olarak dolaşacaksın
yıldız böte nasıl?ferdison' Alıntı:bence fen oku derim. mezun olup atandıktan sonra tekrar böteyi oku derim. bu sene 2 yıllık okumak için ilk sınava girdim 10 senenin ardından. 10 sene önce neredeyse türkiyedeki bötelerin ancak yarısına girebiliyorken, geçen seneki puanlara göre 78 üniversitenin 76 sına girebilecek puanı aldım (belki de hepsine girecek puanı da almış olabilirim bilemiyorum). fen bilgisi öğretmeni ol sonra da böte oku derim bir de muaf olacağından eğitim ve ortak derslerden yapabilirsen 2-3 senede de bitirebilirsin...
çok kararsız kaldım bu iki bölümden biri olucak artık sene kaybı istemiyorum zaten yeni bir alan ben mf ci olduğum için ikisinide yapabilmişdim.bötelere mühendislik tamamlama çıkdımı? fen bilgisi öğretmenliği mi yoksa bötemi daha avantajlı sizce?böte kpss atama puanları ne civarda? böte hocaları hangi alan bölümüne giriyorlar kpssde? geleceği açılırmı bu kodlama dersleri ile sizce lisede bilişim tek okudugum için bilgisayar dersine yatkınım.mat fizik seviyorum kimyada yaparım ama biyoloji sevmiyorum ve fen öğretmenleri alan sınavlarına giriyor fizik kimya biyodan.. çalışırsam yaparmıyım bilemem.yıldız böte yada uludağ böte-uludağ fen düşünüyorum kararsız kaldım.yıldız böte iyimidir sizceerakcora' Alıntı:Din kültürü hocası ol, arkana bakma bir daha.
böteye mühendislik tamamlama geldimi pekialmirah' Alıntı:Atama işi şans işi yarın bi gün bilgisayar derslerini kaldırırlar hiç atama olmaz kodlama dersi çıkar çok olur ama ben ce eskisi gibi 50 planlarla bilisimci aranmaz artık fen desen ortalama bi ataması ana ders olduğundan hep olur
Öğretmenlik açısından ikisi de aynı maaş desen ham maaşlar da aynı
Ekders var ayiran Bilisimci btr olursa ful ekders alır ama kafası hiç bi zaman rahat değildir bir rehberlik gibi değil bu dönem görevlendirme var belki diğer dönem yok belki bir karar çıkar artık hiç olmaz ek ders hiç alamazsınız Dersimiz genelde azdır. Fen öğretmeni her zaman ful Ekders almasa da benim gördüğüm çoğu zaman ful e yakın alır kaygisi yoktur durumu genelde bellidir.
Atama da alan sınavını takma
Saygınlık öğrencinin gözünde değer konusunda fen daha iyi anlattığını dinlerken lazım oluyo ama sen de de bi baskı yapar Bu ana ders sonuçta. Bilişimi öğrenci takmaz mudur veli takmaz ama seninde sınavlara öğrenci hazirlama kaygı olmaz
Atama ikisinde aynı alan sınavı yapılır bence
Bilgisayarda ders dışı sürekli sorular ve sorunlarla karsilasirsin zor olur hayat fen de ders iyi anlat yeter
Fen de daha kolay kurs açar ek ders alırsın
Fen de özel ders verebilirsin
Bilişimi seviyorsan yap bence
yazılımcı olunmuyormu bitirilincealmirah' Alıntı:Bote mühendislik tamamlama yok
Teknik öğretmen sayılmıyor
Sayılsin diye ugrasiyoruz belki olur belki olmaz bu alanın herseyi belki li dir net değildir her şey güzelken bi yönetmelik bi yeni atanan yetkili ile her şey değişir zaten en büyük sorunumuz bu
Bir de 100 saatlik kurslarla adamlar ben de bilgisayar öğretmeni oldum diye karşına dikilir 4 sene ben ne okudum o zaman diye kala kalırsın
Bilgisayara özel ilgin yoksa ilgin öğrencilere öğretmenliğöğretmenliğe ise fen i seç öğretmenlik yaparsın ne olduğun kim olduğun belli olur
Okul yazılımcı yapmıyor ama sen istersen olursun.DarkSynergy' Alıntı:yazılımcı olunmuyormu bitirilincealmirah' Alıntı:Bote mühendislik tamamlama yok
Teknik öğretmen sayılmıyor
Sayılsin diye ugrasiyoruz belki olur belki olmaz bu alanın herseyi belki li dir net değildir her şey güzelken bi yönetmelik bi yeni atanan yetkili ile her şey değişir zaten en büyük sorunumuz bu
Bir de 100 saatlik kurslarla adamlar ben de bilgisayar öğretmeni oldum diye karşına dikilir 4 sene ben ne okudum o zaman diye kala kalırsın
Bilgisayara özel ilgin yoksa ilgin öğrencilere öğretmenliğöğretmenliğe ise fen i seç öğretmenlik yaparsın ne olduğun kim olduğun belli olur