Fen Liselerine atanabiliyor muyuz?

Kodla Büyü

F5fresh

Aktif Üye
Arkadaşlar merak ettim bizler fen liselerine atanabiliyor muyuz?Eğer varsa böyle bir şans sınavları ne zaman oluyor?Biraz araştırdım ama net bir bilgi yok.

Sınavsız atamayı danıştay iptal etmiş.Eğer şu norm kadrosu gelirse şansımı il dışında denemek isterdim ama nasip bakalım :)

bilişim teknolojileri öğretmenleri fen , anadolu ve imamhatip liselerine atanabilir. fakat ders seçmeli olduğu için okul idarelerinin norm açması gerekmektedir.

Şu an Fen Lisesinde görev yapıyorum. İlginç bir bilgi vereyim. Bağımsız norma sahip olduklarını öğrendim geldiğimde... Yani 1 saat dersiniz olsa bile norm fazlasına düşmüyorsunuz. Bence tek olumsuz yanı pansiyon nöbetleri nedeniyle zorunlu olarak yüklenmek durumunda kaldığınız sorumluluk...

Anladım.Çok teşekkürler herkese.zulfikar hocam siz sınavla mı girdiniz.Sınavlar olduğunda nereden haber alabiliriz acaba?

İl içinden geçtim ben... Ancak daha önce yazılı sınava göre anadolu lisesine atanmıştım ve orada çalışıyordum.

fen liselerine herkes geçemiyor... daha önce sınavla Anadolu lisesine atanan öğretmenler fen lisesine geçebiliyorlar... veya fen ve sosyal bilimler liseleri için sınav açmaları gerekir...

bu liselere atamayı danıştay durdurmuştu daha önce fen lisesinde çalışma çartı arıyorlar bu durumda nasıl olacak bilgisayar öğretmenleri ders olmadığı için daha önce fen lisesinde çalışmamıştır. fen lisesine atanmak için önceden sınav yapıyorlardı şimdi oda yok nasıl olacak fikri olan varmı

Geri