FENERBAHÇE KULUBÜNE TERÖR SALDIRISI

Kodla Büyü

ORHAN AFACAN

Site Gezgini
Akıllar durduracak büyüklükte.
Sanırım oluşu ilktir tarihte.
Gözleri hedefte,eli tetikte
Kör olasıca Terör Viyadükte.

Saldırı,nişancı çok profesyonel.
Hesaplı hız,açı,ışık,esen yel.
Hesapta olmayan koruyucu el.
Vurdu kendini Terör Viyadükte.

Ne siyasidir,ne etnik,ne dini.
Toplumun tümüne terörün kini.
Birlikle yıkılır,yok olur ini
Keselim yolunu Terör Viyadükte.

Terörist kaosla,kanla beslenir.
"Boş ver'le" güçlenir,sus'la gizlenir.
Son olay yerinde rahat izlenir.
Keselim yolunu Terör Viyadükte.

ORHAN AFACAN
İZMİR-08.04.2015.
:tr:

şimdi arkadaş fb ye yapılan hain saldırıdan dolayı bir şiir yazmış ancak bazı arkadaşlar hemen savunmaya geçiyor siz kimin tarafındasınız fb nin mi yoksa o hainin yanında mı?
ikinci soru bu profesyonel saldırgan neden bulunamadı. eğer o otobüs uçurumdan yuvarlansaydı ülkenin düşeceği durumu tahmin bile edemezsiniz.
bu kadar önemli bir vakada hükümet oralı bile olmuyor. neden aceba?
seçime yaklaşltıkça, elektirikler kesiliyor ama suçlu yok, savcı kiraz öldürüyor ama arkasında güçler belli değil, hdp nasıl oluyorsa kendi seçim bürosunu bombalıyor,

Arkadaşlar bu konuda bari biraz objektif olun.tamam FB Türkiye nin belki de en sevilmeyen takımı olabilir ama yukarıda hocamızında ifade ettiği gibi ya o otobüs uçurumdan aşağı düşseydi ve birkac futbolcu hayatını kaybetseydi dünya bize hangi gözle bakardı sizce. :?:

Bazı yorumlara bakınca donanımhaber konu dışındamıyım yoksa öğretmen forumundamıyım tereddüte düşüyorum.

ctrl+alt+delete' Alıntı:
neden hep fenerbahçe?volkan ve emre sürekli küfür ederken tehdit ederken kimseden ses çıkmıyordu
Seviyeye bak ya. Bu siirden sonra şu yorumu yemin ediyorum en fazla ilkokul 3. sınıf öğrencisi yapabilirdi. Tebrikler :alkis:

Sizin şiire döktüğünüz olayda bir yada iki kişi (arkasında bir grup vardır belki bilemem) bi futbol takımına karşı silahlı eylem yapıyorlar.
Benim bahsettiğim olaylardan:
birincisinde; tribündeki bir yada iki kişi (arkasında bir grup vardır belki bilemem) bir futbol takımı oyuncusuna bıçak atıyorlar.
ikincisinde; maç sonucundan rahatsız olan taraftarlar, kendi stadyumlarından çıkışta etrafa saldırıyorlar, yakıp yıkıyorlar, polisei polis arabalarına saldırıyorlar.
Eğer burda muhatap olmadığınızı iddia ediyorsanız , yazdığınız şiirde de muhatap değilsiniz.

Ayrıca ben silahlı, gayrımeşru hiçbirşeyi savunmadım. Lütfen iftira atmayın. Objektiflik ve tutarlılık istiyorum.

Milletin işi gücü yok fenere şiir yazıyor. Şiiri yazan ailesine böyle şiir yazmış mıdır merak ediyorum. Tribünlere gidin ne aşk şarkıları söylenir takımlara. İnanın %90 o güzel sözleri ne hanımına ne de çocuğuna çocuğuna söylemiyor.

biltek01' Alıntı:
Kürşat_58' Alıntı:
şimdi arkadaş fb ye yapılan hain saldırıdan dolayı bir şiir yazmış ancak bazı arkadaşlar hemen savunmaya geçiyor siz kimin tarafındasınız fb nin mi yoksa o hainin yanında mı?
ikinci soru bu profesyonel saldırgan neden bulunamadı. eğer o otobüs uçurumdan yuvarlansaydı ülkenin düşeceği durumu tahmin bile edemezsiniz.
bu kadar önemli bir vakada hükümet oralı bile olmuyor. neden aceba?
seçime yaklaşltıkça, elektirikler kesiliyor ama suçlu yok, savcı kiraz öldürüyor ama arkasında güçler belli değil, hdp nasıl oluyorsa kendi seçim bürosunu bombalıyor,

Arkasındaki güçler, sizin 10 ağustosta ittifak yaptığınız partinin gayri meşru örgütü. Su devleti rezil ettiniz, hala yusuzce milletin karşısına çıkıyorsunuz. Ülke kaosa girse ilk zil takacak olan çakallar sizlersiniz.
günlerdir yazı yazmıyordum meğerse adam hazır bekliyormuş :puhaha:
sakin ol biltek sana demedim

Geri