FETHİYE ÖĞRETMEN EVİNİ BİLENLER KALANLARYARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okse2818
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

okse2818

Aktif Üye
MRB ARKADAŞLAR YAZ İÇİÇN FETHİYE ÖĞRETMEN EVİNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DA RESİMLERDEN ANLAŞILMIYOR. DENİZE MESAFESİ NE KADAR VE HARİTA DA Kİ YAKIN GÖZÜKN DENİZE GİRME İMKANI VAR MI BİLGİSİ OLANLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM.... TŞK EDERİM

Hocam denize sıfır.Kalmadığım için odaları hakkında birşey söyleyemeyeceğim.Önünde Çalış Plajı var.Otellerin yoğun olduğu bir bölge.Deniz biraz dalgalı oluyor.Yine de güzel.Zaten Fethiye'de otele bağlı kalmanıza da gerek yok.Yapılacak aktivite o kadar çok ki.Ölü Deniz,Saklıkent,yat turları.Öğretmenevinin önü geceleri de oldukça hareketli.

hocam öğretmen evinde kalcağına , fethiye turizm otelcilik var , orası direk deniz manzaralı ve daha merkezi...

hocam denize yakınlığı denize sıfır yaza orada başka otelde kalacak gibi gitmiştim. yeri çok güzel akşamları cadde cıvıl cıvıl oluyor.ama yaza seminerlerden dolayı yer yok demişlerdi.Orada 3 gün kadar kaldık.Tekne turları için başvuru yapabilecek yerler var. Öğretmen evinin yeri çok güzel ama. Tavsiye ederim

arkadaşlar be fethiyeliyim, öğretmen evi denize sıfır değil yeri değişti aklınızda bulunsun. yürüyüş mesafesi ile çalış plajına 15 dakika çeker.
merkeze gitmek için minibüse bineceksiniz tabi ki. o da 20dakikada merkeze varırsınız.

Geri