Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu film tabii ki izlenir. yıllarca adam akıllı tarihimizi anlatan filmlerin özlemini duyduk. defalarca herkes dile getirdi. elalemin ne filmlerini sinemada izliyoruz, bunu mu izlemeyeceğiz...
Yüksek bütçe ile tarihimizdeki önemli olaylardan bir tanesini anlatmaya çalışan bir film var önümüzde. Hep yabancıları izleyip biz neden yapmıyoruz o kadar senaryoya sahipken diye özeleştiri yapıyorduk. Gün sahip çıkma günü bence. Yapılan filmin pekiştirecini sinemaya gidip izleyerek vermeliyiz ki bundan sonrada yapılmaya devam etsin.
Bu bir başlangıç olur devamı gelir temennisiyle merakla beklemekteyiz...
gişe rekolarını kırması lazımki bu tip yapımlar yapılması cazip hale gelsin.yapımcısının röportajını izledim butun birikimini filme yatırmıs evini dahi satmış parası yetmeyince ustune bide kredi çekmiş.ben bidefa ailemi götüreceğim bidefada arkadaslarımla izlyeceğim
Önce kendim izleyeceğim. Ahlaka mugayir sahneler yoksa ve yerli dizi 'Muhteşem Kepazelik!' gibi değilse öğrencilerimi de götüreceğim. Hem de öyle birkaç öğrenci değil. Farklı günlerde en az 60 kişi götürmeyi planlıyorum. En son yayınlanan fragmanı da izledim. İstanbul elbet birgün fetholunacaktır, onu fetheden kumandan ne büyük kumandan, fetheden askeder ne kadar güzel askerdir.
Hadis-i Şerif'i ile başlıyor.
daha önce de aynı başlık açılmıştı. aynı şeyi yazmıştım. gideceğim ama çok büyük beklentim yok, çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. yönetmeni faruk aksoy, malum sırf gişe için recep ivedik çekmişti. aynı şekilde tribüne oynayan bir film değildir umarım.