Fikri Işık tgrt haberde

Kodla Büyü

burhaneren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tgrt haber sunucusu ne olduğunu bilmiyorum ama kodlama dersi soruluyo sürekli dedi. Bakan gerçekten harika bi açıklama yaptı,modern çağın okuma yazması dedi. En büyük gücümüz nitelikli insan gücü,en büyük ihtiycamız nitelikli insan dedi. Bunun için en büyük adım kodlama dersi dedi,meb çalışıyo,nabi beyle görüştüm konuyu geçenlerde dedi. Bu adamı gerçekten beğeniyorum,en azından kurcalamayın bi şekilde oluyo işte demiyor.

Fikri Işık boşuna kürek çekiyor bu ülkede. Bizim insanımızın Bilişime bakışı akıllı telefon, sosyal ağlar ve oyundan öteye gitmiyor.

wow, gta, counter'ı ileri düzeyde oynayan, instagramda, facede beğeni kasan bir toplum olduk çıktık. Adamlar bu siteleri yapar, bizimkiler de ancak üye olup kullanır, oyunları da gece gündüz oynayıp profesyonelleşir hepsi bu.

burhaneren' Alıntı:
Tgrt haber sunucusu ne olduğunu bilmiyorum ama kodlama dersi soruluyo sürekli dedi. Bakan gerçekten harika bi açıklama yaptı,modern çağın okuma yazması dedi. En büyük gücümüz nitelikli insan gücü,en büyük ihtiycamız nitelikli insan dedi. Bunun için en büyük adım kodlama dersi dedi,meb çalışıyo,nabi beyle görüştüm konuyu geçenlerde dedi. Bu adamı gerçekten beğeniyorum,en azından kurcalamayın bi şekilde oluyo işte demiyor.

bilişim öğretmenlerinin en sevdiği ve Bilişim dersinin önemini kavramış tek bakan.

benim pek umudum yok kodlama dersinden. Liselere gelecek demişlerdi bi ara..

Geri