fikrinizi alabilirmiyim sizce bu ürün ve fiyat karşılaştırma

Kodla Büyü
hocam hepsi buradadakinden 30 TL fazla ama lisanslı bence 30 Tl ye lisans bulamayız kaçak göcek idare ederizde bu fiyat baya ii geldi bana takipteydim bende senin gibi... :D

Kesinlikle iyi bir seçim olmuş. Taşınabilir bilgisayarda favori markalarımdan birisidir. Yerinde servis desteği çok iyi. Fiyatı çok iyi. Bence Home Premium ve 7200 devirli hdd olsa daha bir başka olacakmış..
http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pav ... egoryId=98 Bu ürünü de değerlendirmeye al derim. Home premium ve 7200 devirli 500gb hdd artıları var. Servis olarak ta Hp yetkili servisleri sorunsuz ve hızlıdır.

Hp Pavilion serisi dizüstü bilgisayarları tavsiye ederim.Görsellik ve performans olarak çok iyi,diğerlerinden biraz pahalı ama hak ediyor bu fiyatı bence...

Del güzel bilgisayar. Seçtiğiniz modelin özellikleride güzel, fiyatta fena değil, bence al hocam.

bence de dell iyiymiş, marka olraka da her zaman tuttugum bir markadır.

bir de bimeks de %20 indirim yazıyordu tv reklamlarında oraya da bakın derim.

aynı ürün vatan bilgisayarda 1420 olması lazım ürün gayet güzel bir DELL olunca haliyle. Hocam kaçırma derim ürün özellikleri ve markası gayet güzel :+1:

benim deneyimlerime göre

hp : kaliteli ama ısınma ve batarya problemleri olabiliyor.
asus : asus da iyi bir markadır ama çok küçük sorunlar çıkartabiliyor
toshiba : o kadar para vermeye gerek gerek yok
sony : o kadar para vermeye gerek gerek yok

dell: iyi bir seçim hele de fiyatı makul olunca düşünülmeden alınır ;)
alternatif olarak samsung ta alınabilir hocam ben bayıldım samsung laptoplara ısınma diye bir olay yok performans süper servisi falan da iyi ;)

3 hafta önce ev arkadaşıma aldık aynı seriden,1.400 küsür:)) güzell, sorunsuz şimdilik..

bende Sony EB4Z1E/BQ i5-480M 4GB 500GB 15.5''
1,768.82 TL
düşünüyorum bende fikirlerinizi alabilir miyim??

hocam bu siteden daha önce alış veriş yapan varmı?
Fiyet gerçekten çok cazip?
Bende almayı düşündüm şimdi!
Sitenin ismini çok duydum ama hiç alış veriş yapmadım. Site güvenilirmi yorum yapacak olan varmı?

sitenin güvenilirliği konusunda benimde şüphelerim var şuanda ama internetteki yorumları okudum hani büyük problemler yaşayan kimse yok sitede peşin fiyatı uygun zaten arkadaşlar ben siparişimi verdim gelince görüşlerimi bildiririm :)))

ahmetkacar20' Alıntı:
hocam hepsi buradadakinden 30 TL fazla ama lisanslı bence 30 Tl ye lisans bulamayız kaçak göcek idare ederizde bu fiyat baya ii geldi bana takipteydim bende senin gibi... :D

hepsiburada olanın ekran kartı düşük
bunda ekran kartı faktörü ön plana çıkıyor. aynı değil zannedersem...
bi incele bakalım.
ahmet hocam sipariş verdim demissin stok durumunu sordunmu?

evet hepsi buradadakinin ekran kartı yanlış bilmiyorsam 64 mbit bunun 128 mbit direct x 11 destekliyor hd5650
hocam stokta problem yoktu sipariş verdim az önce aradılar siparişimi teyit etmek için bugün kargoya veririz en geç 2 gün içerisinde elinizde olur dediler bakalım gelince görücez hocam

hocam ben pcdepo2dan aldım bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde geldi. no proplem yani

arkadaşlar bilgisayar elime ulaştı gönderimde bir problem olmadı pcdepo.com dan almıştım teşekkürlerimi sunuyorum ilk kez alışveriş yaptım bu siteden ürün 2 gün içinde elime ulaştı ürün gayet güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim yalnız ekran kartına dikkat edin bu modelin farklı çeşitleri var
PCDEPO.COM firması güvenle alışveriş yapılabilirmiş :) :++:

Geri