filmi kestim alt yazı kesilmiyor.acil yardım

Kodla Büyü

seraydın

Aktif Üye
arkadaşlar elimde bir film var. bir de alt yazısı var. filmin boyutu çok büyük kestim ikiye böldüm. birinci kısımda alt yazı sorunu yok ama ikinci kısımdaki alt yazı birinci kısımdan başlıyor. yani görüntü ikinci kısımın alt yazı birinci kısmın. bunu nasıl halledebilirim.(bsplayerle açıyorum alt yazı dosyasını seçiyorum.bu dosyayı kesme şansım yokmu ya da bu dosyayı filme gömme şansım?)

Kaydedip denemedim ama alt yazı dosyalarını Birlikte aç deyip word ya da notepad gibi metin editörleri ile açabiliyoruz.
2. bölümün başladığı yerden önceki yazıları silip kaydetmeyi deneyebilirsiniz

kesilen dakikaya bakın ve altyazı dosyasını da aynı yerden kesip iki parça yapın hocam.

imsiyat' Alıntı:
kesilen dakikaya bakın ve altyazı dosyasını da aynı yerden kesip iki parça yapın hocam.
bunu yaptıktan sonra dosya isimlerinede dikkat edin. örneğin filmin 1 kısmı cd1, 2. kısmı cd2 olsun. bu durumda 1. altyazı dosyası cd1.srt, 2. altyazı dosyası cd2.srt olmalıdır.

Bs player' da altyazı senkronu oluyor. ctrl + yön tuşları(sağ - sol) ile. İkinci videoyu aç. Birinci videonun süresi kadar altyazıyı ileriye al(ctrl+yön tuşları ile). Seyret. Umarım anlabilmişimdir.

Geri