versace' Alıntı:gedikle başlarsın mumy ile devam edip servati bulursun karabağa saplanır yıldızını parlatırsın
uhaha: uhaha: hocam harika olmuş gerçekten ama bu söylediklerin bizim zamanımızda idi.... geçen yıl gittim gördüm ki ismini saydığın hocaların gedik hariç hepsi başka bölümlere geçmiş gedik hoca da sonunda bölüm başkanı olmuştu en sonversace' Alıntı:ha ha ha neden mi anlarsın evlat....
gedikle başlarsın mumy ile devam edip servati bulursun karabağa saplanır yıldızını parlatırsın
neyse allah yardımcın olsun
gedikpınar soyismiydi zaten.H_M' Alıntı:Gedikpınar soyismini hatırlayamadım. Yatay geçiş yapmıştım 1.sınıfın sonunda. Bir sene de olsa okudum Fıratta..
Farkettim hocam soyismi. Gedikpinar Soyisimli hocayı hatırlamadim demek istedim.bolubeyi' Alıntı:gedikpınar soyismiydi zaten.H_M' Alıntı:Gedikpınar soyismini hatırlayamadım. Yatay geçiş yapmıştım 1.sınıfın sonunda. Bir sene de olsa okudum Fıratta..
:+1:kingings' Alıntı:versace' Alıntı:gedikle başlarsın mumy ile devam edip servati bulursun karabağa saplanır yıldızını parlatırsın
Bunların hepsinin üstüne bir de VAROL(ma) savaşı verirsen tam nirvana ya çıkarsın.
allah 4 yılda bitirmeyi nasip etsin diyebilirim ancak