fiyat performans oranı yüksek olan projeksiyon cihazı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyiftul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyiftul

Site Gezgini
arkadaşlar, okula projeksiyon cihazı alacağız, ama bilgi toplamam gerek. fiyat olarak okulun imkanları ile alabileceğimiz ama aynı zamanda ışık gücü yüksek ve en az 3000 saat gidebilecek bi projeksiyon marka ve modeli tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam eğitime 100 % destek kampanyası dahilinde okul aile birliğinin okula bağışlaması ile alınabilecep projeksiyondan KDV istisnasından faydalanabiliyorsunuz, buda projeksiyonu %18 daha indirimli almanızı sağlıyor. tabi teknik şartnameye uymanız gerekiyor. acerX1130 ve benqu tavsiye edebilirim.

kenanandic' Alıntı:
hocam eğitime 100 % destek kampanyası dahilinde okul aile birliğinin okula bağışlaması ile alınabilecep projeksiyondan KDV istisnasından faydalanabiliyorsunuz, buda projeksiyonu %18 daha indirimli almanızı sağlıyor. tabi teknik şartnameye uymanız gerekiyor. acerX1130 ve benqu tavsiye edebilirim.

Bu kampanyaya dahilinde istanbulda hangi firmalar satış yapıyor, biliyor musunuz?

vikvik' Alıntı:
okulun parası varmı nasıl alıcaksınız :?:

kıyıda köşede varmış (nasıl bi kıyı ve nasıl bi köşeyse), öğretmenler çok baskı yapınca idareye ister istemez alıyorlar.ders işleyememekten şikayet ediyorlar

infocus x17 550 usd kdv ödemiyorsunuz. beğenmesseniz bana verin alırım gerçekten şahane.lamba ömrü de 4000-5000 saat mış.

eskom' Alıntı:
infocus x17 550 usd kdv ödemiyorsunuz. beğenmesseniz bana verin alırım gerçekten şahane.lamba ömrü de 4000-5000 saat mış.

sony aldık, kullanmaya başladık gayet güzel fiyatına göre.

Geri