Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flaş diskime antivirüs programı yüklemek istiyorum
Flaş diskime antivirüs programı yüklemek istiyorum. Okuldaki ve öğretmenlerin bilgisayarlarına taktığımda virüs bulaşmasını istemiyorum. Hangi programı tavsiye edersiniz?
hocam diğer virüsleri bilemem ama eğer yaygın olan autorun virüslerine karşı ilaç istiyorsan...Panda USB Vaccine programını deneyin derim...yalnız usb disk security kurulu bir bilgisayara takarsanız flashınızı 1 tehdit bulundu autorun_.inf gibi birşey derse telaş etmeyin onun sebebi Panda USB Vaccine programının yapmış olduğu aşıdır. dikkat edeceğiniz şu alt çizgi karakteri varsa autoruın yazısında telaş yok...eğer yoksa işte o autorun virüsüdür..ilacıda combofixdir...diğer virüsler için halilturkoglu hocamın dediği gibi işe yaramayacaktır
Ben kendime göre bir AV yaptım.
Ama USB den autorun edemedim.Bunuda yapabilsem olacaktı. Açıkçası USB den bir EXE yi çalıştırabilen autorun.inf dosyası için çare bulan varsa bi zahmet.Virüs üretenler yapmış ama ben başaramadım.El elden üstündür derler.