hasari' Alıntı:Flash biçimlendirin ardından veri kurtarma programları ile verilerinizi Flashtan kurtarın.
R-Studio güzeldir onu kullanabilirsin.nurrah' Alıntı:hasari' Alıntı:Flash biçimlendirin ardından veri kurtarma programları ile verilerinizi Flashtan kurtarın.
hasari hocam önereceğiniz bir veri kurtarma programı var mı? yardımınız için teşekkürler.
üstad program elindeyse burada paylaş da biz de faydalanalımnurrah' Alıntı:EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 programıyla 4 GB lık flaştan 12 GB veri kurtardım . :+1:
bu nasıl oluyor :shock:
yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
bence benim değil programın ustalığı hasari hocam.hasari' Alıntı:En iyi usta parça artırandır derler. Bu senin usta olduğunu gösteriyor.![]()
:++:hasari' Alıntı:Flash biçimlendirin ardından veri kurtarma programları ile verilerinizi Flashtan kurtarın.
Flashı güvenli çıkarmadıkları için genellikle bu sorun oluşuyor. Mutlaka bir yolu vardır ama ben bilmiyorum...DotCom' Alıntı:dosya sistemini bozan şey ne olabilir ki , bunu bulabilirsek düzeltmesini de yapabiliriz aslında.
hasari' Alıntı:Flashı güvenli çıkarmadıkları için genellikle bu sorun oluşuyor. Mutlaka bir yolu vardır ama ben bilmiyorum...DotCom' Alıntı:dosya sistemini bozan şey ne olabilir ki , bunu bulabilirsek düzeltmesini de yapabiliriz aslında.![]()
banada bugün böyle bir flesh geldi arkadasın dediği gibi yaptm haloldu. teşekkürlerunforgiven55' Alıntı:bilgisayarım-usb sağ klik özellikler açılan sayfada araçlar hataları onaran şimdi denetle var oradan düzelttim.veri aktarını sırasında kayıp oluşmamışsa düzelebilir.tabi ürününüzün kaliteside önemli.