flash animasyon

Kodla Büyü

nurayhoca

Aktif Üye
arkadaşlar ilk defa flash anlatıyorum çok fazla örneğim yok elinizdeki örnekleri paylaşırmısınız...

Hocam bende var ama 55 mb gibi bir boyutu var. Drive'a yüklüyorum, burada paylaşırım yüklenince.

Hocam takıldığınız herhangi bir konu olursa yardımcı olurum. Flash as3 konularında fena sayılmam.

Öncelikle uygulamları bende indirdim teşekkür ederim. Arkadaşlar banada Action scriptler ile yapılmış film kliplerini durdurup oynatabileceğim 2-3 örnek lazım. yardımcı olursanız sevinirim..

Bugün yaptığımız bir uygulama, fikir aniden oluşunca resim bulma konusunda sıkıntı yaşadık, siz daha özenli çalışabilirsiniz :mrgreen:

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Ekte yaptığım örnekteki movie clibin butona basıldıktan sonra çalışmasını istiyorum. Ama down kısmına alınca mc'yi görünüp kaçıyor, durmuyor. kolay bi yolu var mı, nerde yanlış yapıyorum anlamadım.

Ekli dosyalar

illegal01' Alıntı:
Arkadaşlar bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Ekte yaptığım örnekteki movie clibin butona basıldıktan sonra çalışmasını istiyorum. Ama down kısmına alınca mc'yi görünüp kaçıyor, durmuyor. kolay bi yolu var mı, nerde yanlış yapıyorum anlamadım.
Verdiğiniz dosyada kod yok.
buton.addEventListener(MouseEvent.CLICK, oynat);
function oynat(e:MouseEvent) {
daire.play();
}
gibi bir kodlama ile CLICK olayı gerçekleştiğinde işleminizi gerçekleştireceksiniz. Yazdığınız kodları görmeyin bir şey söylemek mümkün değil.

Geri