flash animasyondan anlayanlar acil yardımmm!!!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar flash anlayanlar ya da paworpainte ben uğraştım olmadı bun da da olabilir,bi animasyon yapmam lazım....
yardımcı olacak arkadaşlar büyük dua mı alacak hayat mayat meselesi..
pm atarsanız sevinirim bekliyorum...

hocam önce ne yapmaya çalıştığını açıkca yazda yardımcı olup olamayacağımıza karar verelim.

evet hocam ne istediğinizi bir belirtin yardım edebileceğimiz bişeyse neden olmasın...

arkadaşlar kavimler göçünü animasyon şeklinde anlatmam lazım,yardımcı olursanız sevinirim :(

Hocam;
Öncelikle animasyonda kullanacağınız yazıları bir word belgesine, resimleri de bir klasörde toplayın.

Daha önce flash kullandı iseniz;
zaman çizelgesinde belirli anahtar kareler arasına yazı ve resimleri ekleyip motion tween - klasik arası, shape tween- şekil arası efektleri ile halledebilirsiniz.
durdurma ve devam ettirme için iki buton ekleyip, tıklanma olaylarına stop(); play(); action scriptlerini kullanmanız yeterli olacaktır.

Flash yerine power pointe te animasyon-özel animasyon ve slayt geçişleri menülerindeki seçeneklerle daha kolay halledebilirsiniz

Cidden hayat memat meselesi var sanırım yoksa hangi telaş ile Powerpoint="paworpainte" olarak yazılabilirki?

aceleden yazdım şimdi evdeyim hocam,biraz araştıırıcam uğraşıcam,cumartesiye kadar yetiştirmem lazım :shock:

Geri