FLASH Bakan yanlıştan döndü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aybr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aybr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.haber7.com/egitim/haber/1027156-avcidan-ilk-ve-ortaokul-ogrencilerine-de-mujde

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, daha önce sadece lise öğrencilerine tatil olacağı açıklanan 20 Mayıs Pazartesi gününün ilk ve ortaokul öğrencileri için de tatil edildiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün yaptığı açıklamada 20 Mayıs Pazartesi'nin liseler için tatil olacağını, ilk ve orta okullarda ise eğitim-öğretime devam edileceğini bildirmişti.
Ancak bugün gelen açıklamada liselerin yanı sıra ilk ve ortaokul öğrencileri içinde 20 Mayıs Pazartesi'nin tatil olacağı açıklandı.

http://www.haber7.com/egitim/haber/1027156-avcidan-ilk-ve-ortaokul-ogrencilerine-de-mujde

Burdur'da düzenlenen "2. Ulusal Hayvancılık ve Süt Ürünleri Fuarı"nın açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile lise öğrencileri ile birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de 20 Mayıs'ta tatil yapacaklarını söyledi.
Fuarın açılışının ardından Burdur Valiliğini ziyaret eden Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada öğrencilere tatil müjdesi verdi. Bakan Avcı geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda bir yanlış anlaşılma olduğunu, 20 Mayıs tarihinde sadece lise öğrencilerinin değil, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de tatil yapacağını belirtti. Bakan Avcı "Bunu Burdur'dan açıklamak güzel olur diye düşünüyorum. 19 Mayıs bayramı geliyor. Dün yapılan açıklamalarda yeterince netleştiremediğim ifadeden ötürü yanlış anlama söz konusu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile yapılacak olan kutlamalara lise düzeyinde gençler katılıyor biliyorsunuz. İlkokul ve ortaokullar 23 Nisan bayramında daha çok katılıyorlar. Tatil konusuna gelince sadece liselere değil bunu düzeltiyoruz, ilkokul ve ortaokullarımız da 20 Mayıs günü tatil yapabilecekler" dedi.
Bakan Avcı'nın Burdur'daki ziyaretleri devam ediyor.

MEB iyice oyuncak oldu... Bir önceki gün tatil değil diye açıklama geliyor, ertesi gün ise tatil diye açıklanıyor... :?

Padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa

Siz ne derseniz öyle olur.

Yönetmelikten bihaber bakan, onu uyarmayan kurmayları... Allah bunları bakan yapmak için oy atan ellerin dokunduğunu altın etsin. :mrgreen:

serci2001' Alıntı:
Padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa

Siz ne derseniz öyle olur.

Bu Bakan 20 Mayıs'ı tatil yaptı, yeni bir hak daha kazandık... Yetkili sendika bunu kullanmayı nasıl kaçırdı, tüh tüh tüh.... :puhaha:

Ya bırak allasen ne yanlış anlaşılması direkt söyeldin işte bi kere de kabullenin ya bi kere de yanlış söyledim diyebilin.

yav gercekten bu tatil durumu kanunda yönetmelikte yok mu
hukuk devletinde yasamiyor muyuz biz
birisi tatil diyince tatil olacak
degil diyince olmayacak mi

bu nasil bir is
yaziklar olsun

volkankey' Alıntı:

bu nasil bir is
yaziklar olsun

"ben yaptım oldu" yu yeni mi duydun sen?

Gerçekten şöyle bir konunun konuşulması bile çok komik. Bir de bunu manşetlere taşıyorlar, yok Bakandan tatil müjdesi, bakan 20 mayısı tatil yapti v.s. Sanki lütfetmişler gibi yansıtılıyor. Tatil zaten hak olarak verilmiş.
"Müjde Bakan hafta sonlarının tatil olduğunu açıkladı" demek gibi bişey bu :)

Bence acele etmeyelim yarın şok bir haberle karşılaşabiliriz.
Bakan'dan Düzeltme "Hayır aslında ne liselere ne de ilk ve ortaokullara pazartesi tatil yok"
Komplo teorisi mi bence evet
Olur mu peki bence yine evet :puhaha: :puhaha: :puhaha:

müjde diye haber yapmıslar.. once elimizden hakkımızı alıyorlar sonra mecburen geri veriyorlar ve bunu nimetten sayıp sanki onlar bize hediye etmiş gibi yapıyorlar.. hep aynı siyaset..

arakadas kanunda tatil diyor.. nasıl calıstıracak milleti.. resmi tatil og un.. değiştirirsin kanunu sonra ne istersen yapğarsın..

o nedenle zaten tatildi..

volkankey' Alıntı:

bu nasil bir is
yaziklar olsun

İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği :
Madde 11 — Resmî tatil günleri şunlardır:
a) Cumhuriyet Bayramı (28 Ekim öğleden sonra başlar, 29 Ekim günü tören yapılır ve akşamı sona erer).
b) Yılbaşı tatili (1 Ocak günü).
c) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, (23 Nisan günü törenden sonra başlar. 24 Nisan akşamı sona erer).
d) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.).

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği
MADDE 14 – (1) Hafta sonu, yarıyıl ve yaz tatili dışında okulların resmî tatil günleri şunlardır:
a) Cumhuriyet Bayramı (28 Ekim günü saat 13.00'te başlar, 29 Ekim günü tören yapılır ve akşamı sona erer).
b) Yılbaşı tatili (1 Ocak günü).
c) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı (23 Nisan günü).
ç) Emek ve Dayanışma Günü (1 Mayıs).
d) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.).
e) Zafer Bayramı (30 Ağustos günü).
f) Ramazan Bayramı (Arife günü saat 13.00'te başlar 3,5 gündür).
g) Kurban Bayramı (Arife günü saat 13.00'te başlar 4,5 gündür).
ğ) Mahallî kurtuluş günü (1 gün).

olmaz olur mu hocam var tabiki sadece danışıklı açıklamalar bunlar 24 nisan için de aynısını yaptılar lütfediyor beyefendiler. Okullar hep tatil öğretmen karalama ve özelleşmenin önünü açma çalışmaları bunlar.

Bu nasıl iş arkadaş tatil değil deniliyor sonrada yanlış anlaşılmışım tatil deniliyor. Kanunen zaten tatil sanki kendiler veriyor bu hakkı

Geri