FLASH BELLEĞE NE YAPTIYSAM FORMAT ATAMADIM

Kodla Büyü
hp usb storage format mi neydi adı bu programla atabilmiştim ama onun öncesinde baya yol denemiştim

bilgisayarım sağ tuş yönet disk yönetimine gelin. oradan sağ tıklayıp biçimlendirin

başlat -tüm programlar -komu istemi aç
sonra şu kodu yaz ;
cd.. (enter)
gelenn yere yine cd..(enter)
sonra format f:(enter) (f flash disk varsayılıyor) sonra 2 defa evet diye onayla. tamandır. kolay gelsin

HP USB Disk Storage Format Tool programı ile yapabilirsin. olmazsa flash diski tak format cd format atarken sini tak disk bölümleme bölümünde flash disk görünür oınu tamamen sil düzelir hocam. sonra formatı yarıda bırakıp çık sistem durur aynen.

emrah0026' Alıntı:
başlat -tüm programlar -komu istemi aç
sonra şu kodu yaz ;
cd.. (enter)
gelenn yere yine cd..(enter)
sonra format f:(enter) (f flash disk varsayılıyor) sonra 2 defa evet diye onayla. tamandır. kolay gelsin
:++: :++:

Flashta koruma var diyor. ne yaptıysam olmadı.

Ekli dosyalar

• flash disk.jpg
    flash disk.jpg
    54.4 KB · Görüntüleme: 2,171
bu durum benim de başıma çok geliyor. ben windowa xp format cd'si takıyorum.bilgisayarı yeniden başlatıp format bölümü gelince sadece flasha format atıyorum. uzun ama kesin çözüm. sakın harddiski silmeyin ama:)

Format CD si ile lash belleğe format attım ama flash belleğim açılmıyor?Neden olabilir arkadaşlrım??Flash belleği taktığımda direk biçimlendirme ekranı çıkıyor ama biçimlendiremiyor??

başlat denetim masası Yönetimsel Araçlar bilgisyar yönetimi -depolama-disk yönetimi bu kısımda flash bellek gözükür sağ tuş biçimlendirde kolay gelsin

hocam hangi sistemle formatlamayı deniyorunuz eğer xp ise win7 deneyin oda olmazsa bence o usb yi atın :mrgreen: (format CD si ile formatlandıktan sonra çalışmıyorsa bence pek iş çıkmaz ondan)

flash bellekte klasik autoron virüsü vardı:) format atarken onuda sileyim dedim xp fprmat cd si ile.Ama şimdi açılmıyor.Flash belleği açarken biçimlendir çıkıyor fakat biçimlendirmiyor.Windows 7 de de biçimlendirmedi.

depolama-disk yönetimi bu kısımda flash bellek gözükmüyor... ubunu desktop ta olmadı:) neyse bakalım..Sağolun arkadaşlar..

mini xp yada mini win7 ile sistemi çalıştır, falshı tak, formatla.

Geri