Flash belleğe imaj

Kodla Büyü

gkyzdprmlr

Aktif Üye
Bir bilgisayarda imaj cd si hazırlayamıyorum cd yazıcısı yok. imajı flasha alsam onunla bootable bir cd hazırlayabilir miyim?

tabiki yapabilirsin gkyzdprmlr hocam.
bahsetiğin türden şeyi ben yapmıştım. indirdirdiğim iso'yu flasha kopyalayıp sonra evde nero ile "kalıba diske yazdır" yapmıştım. sorun yoktu..

neden farklı şeyler olsun hemenyardim hocam..
cd yazısı yoksa bile nero ile nrg ya da benzer başka bir programla iso,vb.. uzantılı imaj yapılır. Bu imaj falsh belleğe kopyalanır. cd yazıcısı olan başka bir bilgisayarda boş cd'ye o imaj yazdırılır. ki o imaj bootable ise cd de bootable olur zaten.

acronisle tib uzantılı imaj aldım bununla farklı bir bilgisayarda(çünkü dvd yazmıyor pc) bootable bir imaj dvdsi hazırlamak istiyorum. nasıl yapacağım???

çok teşekkür ediyorum hasari hocam video çok iyi oldu. dvdmi hazırladım.
kurarken tib uzantılı dosyanın yerini gösterdiğimde:
"This isnt the last volume of the backup archive" diyor. bu nedir?

Hocam yedeğinizi yeni haliyle alın. Yedek aldıktan sonra HDD bölümlerinin ( C: D:) boyutlarına dokunmayın eğer bu değerler değişirse yükleme yapmıyor. Bu sedece dvd yedeği için değil diğer sekildede sorun çıkarıyor.
Ben bu yedeği ve dersi hazırlarken XP işletim sistemini kullanmıştım xp yedek boyutu düşük oluyor 3-4 GB eğer vista işletim sistemini kulanıyorsanız boyut çok yüksek oluyor onunda boyutu yaklaşık 15 Gb oluyor sıkıntı bundan kaynaklanıyor olabilir.

Arkadaş benimde bir sorum olacak şimdi bende Wİn XP imaj dosyası var ben bunu nasıl boot cd si yapabilirim.Nero de kalıba yazıdr dersem olur mu, yoksa başka yoldan mı oluyor..

hasari' Alıntı:
Hocam yedeğinizi yeni haliyle alın. Yedek aldıktan sonra HDD bölümlerinin ( C: D:) boyutlarına dokunmayın eğer bu değerler değişirse yükleme yapmıyor. Bu sedece dvd yedeği için değil diğer sekildede sorun çıkarıyor.
Ben bu yedeği ve dersi hazırlarken XP işletim sistemini kullanmıştım xp yedek boyutu düşük oluyor 3-4 GB eğer vista işletim sistemini kulanıyorsanız boyut çok yüksek oluyor onunda boyutu yaklaşık 15 Gb oluyor sıkıntı bundan kaynaklanıyor olabilir.

xp hocam sistem. c d de aynı değiştirmedim.

Yedek dosyanızın sorunsuz çalıştığını test edin daha sonra boot dvd kontrol edin ikiside sorunsuzsa entegre işlemine geçin. Dvd hazırlanırken bir sorun olmuş olabilir yeni bir dvd hazılayarak tekrar deneyin.

hocam imaj çalışıyor da açılış cd sini acronis image home 2009 ile imajı da 9,0 la hazırlamıştım sanırım o yüzden :oops: ama 9,0 da acılıs için iso uzantılı dosya hazırlayabiliyor muyum ki?

arkadaşlar bendede wista nın image si var onu flash aatsam onunla bilgisayarı kurabilirmiyim...(veya flash sadece imaj dosyası mı olacaak)

gkyzdprmlr' Alıntı:
hocam imaj çalışıyor da açılış cd sini acronis image home 2009 ile imajı da 9,0 la hazırlamıştım sanırım o yüzden :oops: ama 9,0 da acılıs için iso uzantılı dosya hazırlayabiliyor muyum ki?
Sürümler aynı olmalı farklı olunca çalışmaz.

Geri