Flash belleğe kopyalanan klasörlerin içeriği siliniyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hakanlı

Üye
64 gb flash voyager marka bir bellek aldım. exfat dosya sistemini kullanıyor. Sorun şu ki bir klasör kopyaladığımda flash belleği çıkartmadığım sürece klasör ve içindeki dosyalar duruyor. Ancak flash belleği çıkartıp yeniden taktığımda klasör duruyor ama içindeki dosyalar siliniyor.
Dosya sistemini değiştirip fat 32 yaptım, gene değişen birşey olmadı. winrarla falan dizinleri görmeye çalışıyorum ama gene içerik boş. İşin ilginci bilgisayarım dizininden baktığımda flash belleğe yüklediğim dizinin boyutu eksiksiz görünüyor. Ama flash belleği açıp dosyaların boyutuna baktığımda maximum 850 mb civarı gözüküyor. Arkadaşlar hiç başınıza böyle bir şey geldi mi?

virüs var sanırım.
temizleyici küçük programlar var onlarla bir taratın

Bi deneyeyim hocam, bana virüs gibi gelmediğinden bunu denememiştim .Sanki flashın 850 mb ına kadar klasör kopyalamaya izin veriyor başka da yazmıyor gibi sanki. İlginize çok teşekkür ederim.

50 TL aldım hocam satıcı sorunsuz çalıştığını iddia ediyor ama sanki bi gariplik var gibi geldi.

Gitti sanırım bizim 50 L, aktarım hızı fena değil ama işte klasör kopyalama sorununu aşamadım, ucuz etin yahnisi misali ayrıca çin malı, kök dizine kopyalarsam dosyaları tek tek, sorun yok ama gelin görün ki klasör sıkıntısı var, bir de ntfs olarak biçimlendiriyorum belki işe yarar, ilginize teşekkür ederim hocam.

Geri