flash belleğim çalışmıyor!

Kodla Büyü

hmmtklnc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar flash belleğim çzelliklerden dolu gözüküyor
ama içine girince hiç dosya gçrünmüyor

not:gizli dosya yok.
o ayarlarada baktım.

Hocam muhtemelen virüs vardır, başka bir sorun olduğunu zannetmiyorum. İyi bir virüs programıyla tarayın. Önemli birşey yoksa biçimlendirin gitsin.

hocam klasör seçeneklerinden sistem dosyalarını göster diyin muhtemelen virüs sizin klasörlerinizi sistem dosyası olarak ayarlamıstır. eğer dediğim gibi olmuş ise ms-dos da attrib komutu ile sistem dosyası olmakdan çıkarabilr ve dosyalarına kavuşabilrsiniz aam en temizi eğer önemli veri yoksa biçimlendirin :) kolay gelsin

Re:Re: flash belleğim çalışmıyor!

hocam onlar olmazsa eğer virüs gizli dosyaları açmayı engellemiş olabilr gizli dosyaları göster diyin dedikden sonra pencereyi kapatıp açın yine klasör seçeneklerine bakın eğer gizli dosyaları gösterme diyorsa %99,99 virüs. onun için şu linkdeki programı indirin ve onla temizlik yapın olacaktır kolay gelsin :)

http://www.eminhoca.com/index.php?option=com_remository&Itemid=91&func=fileinfo&id=71

Re: Re:flash belleğim çalışmıyor!

bende anlamadım sorunun sonunu merak ediyorum. Çözüldüyse nasıl çözüldü paylaşsa bizede bilgi bi kazanım olur

arkadaşlar inanın bakamadım.eve geldim ve çocukla ilgilendim.denedim denilenleri ama sonuç hala yok.format atacam gitsin.bilgiler gidecek ama ne yapayım.

Geri