D demir10 Site Gezgini Mesajlar 36 20 Temmuz 2011 #1 bilgisayarı format attım ve şimdi flash belleği takınca içi boş gözüküyor. Başka bilgisayara takınca flash bellğin içindekileri görebiliyorum.
bilgisayarı format attım ve şimdi flash belleği takınca içi boş gözüküyor. Başka bilgisayara takınca flash bellğin içindekileri görebiliyorum.
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 20 Temmuz 2011 #2 hocam forumda bi arattırın regirter ayarlarını esk haline getiren ufak bir program var onu calıştırın eski haline gelir benim de başıma gelmişti
hocam forumda bi arattırın regirter ayarlarını esk haline getiren ufak bir program var onu calıştırın eski haline gelir benim de başıma gelmişti
versace Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 21 Temmuz 2011 #3 Hocam senın pc formatı attıgın cd vırusluymus. Flash dısk ıcıne bır wınrar dosyası ac ve wınrar programının ıcınden flash bak dosyaları gorursun.Amove kıller programını kullanırsan gızlı dosyalarıda gorursun tavsıyem vırus taraması yap.
Hocam senın pc formatı attıgın cd vırusluymus. Flash dısk ıcıne bır wınrar dosyası ac ve wınrar programının ıcınden flash bak dosyaları gorursun.Amove kıller programını kullanırsan gızlı dosyalarıda gorursun tavsıyem vırus taraması yap.