Hocam o isimli olanlar genelde çok kaliteli olmuyor ve ortalama aynı kalitede oluyorlar. Okulmu organize ediyor bunu hocamMerhabalar. Hediye olarak 20 tane 32 gb usb bellek alacağız ve üzenlerine isim yazdırtacağız. Önereceğiniz kaliteli flash bellek varsa çok sevinirim.
2.0 mı 3.0 ve üzeri mi olsa daha iyi olur ?
Metal mi plastik mi önerirsiniz.
Okulda öğretmenler kullanacak.
Hocam biz alacağız flash ları başka bir yerde üzenlerin e yazdırtacağızHocam o isimli olanlar genelde çok kaliteli olmuyor ve ortalama aynı kalitede oluyorlar. Okulmu organize ediyor bunu hocam
Hocam biz alacağız flash ları başka bir yerde üzenlerin e yazdırtacağız
Maxron alın hocam fiyat performans ürünü üstü de metalik yazı yazması kolay olur ömür boyu garanti veriyor ürünlerine 130 lira bandında birşey.Hocam biz alacağız flash ları başka bir yerde üzenlerin e yazdırtacağız
Ben her gittiğim okula sandisk ultra flair aldırıyorum.bi kaç sefer Cebimde kalıp çamaşır makinesinde de yıkandı çokça da düşürmüşümdür hala sağlam ,hızlı da,ısınması orta.5-6 senedir kullanıyorum memnunumMerhabalar. Hediye olarak 20 tane 32 gb usb bellek alacağız ve üzenlerine isim yazdırtacağız. Önereceğiniz kaliteli flash bellek varsa çok sevinirim.
2.0 mı 3.0 ve üzeri mi olsa daha iyi olur ?
Metal mi plastik mi önerirsiniz.
Okulda öğretmenler kullanacak.
Hocam link atabilir misiniz aldığınız yer sitesiBen her gittiğim okula sandisk ultra flair aldırıyorum.bi kaç sefer Cebimde kalıp çamaşır makinesinde de yıkandı çokça da düşürmüşümdür hala sağlam ,hızlı da,ısınması orta.5-6 senedir kullanıyorum memnunum
Hocam link atabilir misiniz aldığınız yer sitesi