Flash bellek öneri almak istiyorum

Kodla Büyü

Cansuli

Site Gezgini
Merhabalar. Hediye olarak 20 tane 32 gb usb bellek alacağız ve üzenlerine isim yazdırtacağız. Önereceğiniz kaliteli flash bellek varsa çok sevinirim.
2.0 mı 3.0 ve üzeri mi olsa daha iyi olur ?
Metal mi plastik mi önerirsiniz.
Okulda öğretmenler kullanacak.

Merhabalar. Hediye olarak 20 tane 32 gb usb bellek alacağız ve üzenlerine isim yazdırtacağız. Önereceğiniz kaliteli flash bellek varsa çok sevinirim.
Hocam o isimli olanlar genelde çok kaliteli olmuyor ve ortalama aynı kalitede oluyorlar. Okulmu organize ediyor bunu hocam

Ben her gittiğim okula sandisk ultra flair aldırıyorum.bi kaç sefer Cebimde kalıp çamaşır makinesinde de yıkandı çokça da düşürmüşümdür hala sağlam ,hızlı da,ısınması orta.5-6 senedir kullanıyorum memnunum

https://www.trendyol.com/kingston/6...atravel-dtx-64gb-p-53483583?merchantId=624588

baya bir flash kullandım çoğu bozuldu bu linkteki kingston kapaklı sağlam çıktı hala kullanıyorum diğer yeni çıkan sürgülü olanı da aldım ama bunun gibi değil bilsem sadece bundan birkaç tane alırdım sandisk de bozuluyor kingston da önemli olan sağlam kaliteli modelini bulmak

bu arada demir olanlara bir örnek vereyim bir flaşım cıt dedi elimde eliktriklenme olmuş arkası yuvarlak demir anahtarlığa takılan cinsten bozuldu demiyeyimde yandı gitti. birde demirlerde o sorun var

Sandisk ultra flair gerçekten fiyatına göre çok iyi bir usb bellek hızı bizi bile tatmin eder diğer branştaki arkadaşları siz düşünün. Elimde senelerdir aşırı derece kullandığım 5-6 adet mevcut biraz ısınması dışında hiç bir sorun görmedim hiç biri bozulmadı. Sandisk extreme go, ultra flair,hikvision, kingston,toshiba, intenso kullanmış biri olarak oyumu ultra flairden yana kullanırdım:)

1000081340.webp

Hocalarım ikisi arasında kaldım. Üzenlerine aldıktan sonra isim yazdırtacağız. Hangisi daha iyi olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241111_191230_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20241111_191230_Hepsiburada.webp
    21.4 KB · Görüntüleme: 36
Hocam flash bellek olarak ultra flair daha iyidir. Sandisk yazısı ortada kalıyor eğer silinemezse yazılar küçük olarak üst alt bölüme yazılır. Kioxia direk isim yazdırmada biraz daha uygun gibi duruyor. Kendi fikrim uzun dönemli kullanımı düşündüğümde yazısı nasıl olursa olsun ultra flair 😁

Amazon’da uygun oluyor genelde flash bellek konusunda , sayı fazla ama bir kısmını internetten bir kısmını bilgisayarcılardan almak mantıklı gibi.

Geri