flash bellek hiç bir şekilde düzelmiyor :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayyy

Site Gezgini
flash belleğe dosya atınca "disk yazmaya karşı korumalı" uyarısı veriyor. Netten araştırıp denemediğim yöntem, program kalmadı.. chkdsk'ten regedit ayarlarına kadar her şeyi yaptım disk yazmaya karşı korumalı diyor. aynı şeyle karşılaşan oldu mu acaba?

arkadaşlar teşekkür ederim, rasim535 hocam "sistemde flash bellek yazma koruması yok" diyor, mobile ve nrurfali hocam sizin programda da "usb bellek bulunamadı" diyor. flashın işi bitti sanırım :(

ayyy' Alıntı:
arkadaşlar teşekkür ederim, rasim535 hocam "sistemde flash bellek yazma koruması yok" diyor, mobile ve nrurfali hocam sizin programda da "usb bellek bulunamadı" diyor. flashın işi bitti sanırım :(
peki hocam usb ye takınca donanım olarak görüyormu?

hocam teşekkür ederim ama olmadı, bu program markası transcende olan flash bellekler için geçerliymiş sanırım.

ECHO OFF

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
REG DELETE HKLM\System\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies /f

ECHO --------------------------------
ECHO Simdi Flash Bellegi cikartip tak!
ECHO --------------------------------

PAUSE

hocam bide bunu dene.. metin belgesi aç kopyala yapıştır yukarıdakileri farklı kaydet de uzantısını bat yap. Flash belleğini bilgisayara takınca çalıştır bu bat dosyasını, sonra flash belleğini çıkar bidaha tak

hocam süpersin :)) oldu. çalıştırdım, "sistem belirtilen kayıt defteri anahtarını veya değeri bulamadı" yazdı aslında ama düzeldi artık sorun yok. çok teşekkür ederim. allah ne muradın varsa versin. :)

Hocam benim de telefon ikidir SD Kartı bozuyor.

Şu an elimde biri 8GB biri 2 GB çalışmayan Micro SD Kart var. Bilgisayara takınca biçimlendirilmemiş diyor, biçimlendir deyince işlem yapmıyor. Zaten birim kapasitesini de 1GB gösteriyor.

Bunları formatlayarak düzeltecek bir yöntem biliyor musunuz.

Geri