Flash Bellek Klasör Sorunu

Kodla Büyü

ufo60

Site Gezgini
Arkadaşlar flash bellekteki klasörlerimi açamıyorum. Hepsi de 638 kb boyutunda gösteriyor ve açılmıyor. Bilgisi olan varmı. Yardım bekliyorum saygılar

kardeş o klasörler exe halindedir ondan çalışmaz sana diyeceğim winrar ile klasörlere bak orada dosyaların duruyordur ama işlemin sağlam bir antivirüs ile taratıp daha sonra klasör özelliklerini değiştiren bir program indir gizli özelliğğini kaldır veya windows penceresinde araçlar/klasör seçenekleri/görünüm gizli sistem dosyalarını göster seçeneğini kaldır

temiz bir bilgisayarda, antivirüs yüklü bir bilgisayarda

başlat > çalıştır > cmd
x:
cd\
attrib -h -r -s * /d /s

(not: x flash belleğinizin bilgisayarımdaki harfini ifade ediyor)

komutlarını uygulayın.

Büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi klasörleriniz bir virüs tarafından gizlenmiş ve onların yerine virüs kendini kopyalamış, size kendisini sizin klasörleriniz gibi gösteriyor ve siz her klasörlerinizi açmaya çalıştığınızda, virüsü çalıştırıyorsunuz.

Bu komutardan sonra flash belleğinizde hem geçek klasörlerinizi hem de virüsün kopyalarını göreceksiniz. Virüs olanlar uygulamadır, boyutu bilmem kaç yazmışsınız. Onları el yordamı ile silin veya antivirüs ile taratın, o silecektir.

bunların hiç biri işe yaramıyor exe dosyaları siliyorum tekrar çıkıyorlar
combofix işe yaramıyor sistem dosyalarını görünür yapda işe yaramadı ne yapmalı buna karşı

temiz bir antivirüs sistemli bilgisayarda tarat.. Tavsiyem kaspersky... Eğer sisteminde zaten çalışan exeleri farkedemiyorsa.. Virüs bilgisayarı sarmış demektir..

Geri