Flash bellek sorunu.. Yardımm

Kodla Büyü

endnur_61

Site Gezgini
Bir öğretmen arkadaşın flash belleği Kingston. Sorun şu flash belleği taktığımda ışık yanıp sönüyor.. Altta yeşil usb simgesi çıkıyor. Aygıtlarda DataTraveller 2.0 şeklinde flash bellek görünüyor.. Bilgisayara taktıktan uzun bi süre sonra Bilgisayarım bölümünde de Çıkarılabilir Bellek şeklinde görünüyor. Ancak içerik yok. Alt bilgilerde olur ya şu kadar dolu şu kadar boş o bölüm de yok.. Chkdisk komutu yazıyorm hiçbişey olmamış gibi bekliyor. Bi süre sonra bilgisayarı tamamen donduruyor. Chkdisk yapmasamda flash bellek bi süre sonra bilgisayarı donduruyor. reset atmadan işlem yapamıyorum. Farklı bilgisayarlarda da denedim aynı şey.. Bi fikri olan var mı??????????????

içindeki bilgiler önemli değil ise "hp usb disk storage format tool" ile yeniden biçimlendirmeyi dene.

Ekli dosyalar

Hocam benzer bi sorun başıma gelmişti. Disk yönetiminde flash diskiniz görünüyor mu? Flash diski takmadan disk yönetimini açıp, sonra flash diski takmayı deneyin. Dosya sistemi RAW olmuş olabilir. Ordan sağ tıklayıp fat32 veya ntfs ile biçimlendirmeyi deneyin.

hocam daha önce bu easeusPartition Master programıyla flashı sildim. yeniden oluşturdum. Flash bellek normal görünmeye başladı ancak, içine birşey yazılmıyor hiç bi işlem yapılmıyor, yazmaya karşı korumalı diyordu.. sonra acaip bi şekilde yukarda anlattığım gibi donmaya başladı. şimdi hp disk format atacaktım yine disk yazmaya karşı korumalı hatası vermeye başladı.. Şu anda bilgisayarım' da kendi adıyla görünüyor içi açılıyor.. Bu defa da disk yazmaya karşı korumalı demeye başladı..

Eslivya' Alıntı:
Hocam benzer bi sorun başıma gelmişti. Disk yönetiminde flash diskiniz görünüyor mu? Flash diski takmadan disk yönetimini açıp, sonra flash diski takmayı deneyin. Dosya sistemi RAW olmuş olabilir. Ordan sağ tıklayıp fat32 veya ntfs ile biçimlendirmeyi deneyin.
hocam daha önce donduğu için bakamıyordum.. şimdi ilginç bi şekilde eski haline döndü, disk yönetiminde görünüyor.. ancak yazmaya karşı korumalı hatası veriyor..

bende de aynı sorun ben takınca bir sey yok öğrtmen arkadaş takınca donma oluyor. çözümünü bilen var mı acaba

bende de aynı sorun ben takınca bir sey yok öğrtmen arkadaş takınca donma oluyor. çözümünü bilen var mı acaba

Geri