Flash bellek yazma korumalı diyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tamer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar flash belekten dosya kopyalabiliyorum ancak flash belleğe yazma yaptıramıyorum yada herhangi bir şey silemiyorum. Netteki bircok yontemi denedim ancak sonuc değişmedi ne tavsiye edersiniz cd-rom niyetine mi kullanacağız şimdi bu belleği?

aynısı benim başıma geldi bu hafta ama hocamın dediği gibi bir sürü yöntem denedim olmadı.bu kilitsiz modellerde ne yapılacak bilen varmı acaba?

ben ekteki dosyalar yardımıyla bu sorunu çzömüştüm umarım sizin işinizi de görür

Ekli dosyalar

• sil.rar
    sil.rar
    4.1 KB · Görüntüleme: 296
ya aynı dert bu hafta benim 8 gb diske oldu. çözemedim. bıraktım kendi haline. bende bu programa bir bakayım. :(

bilisim_09' Alıntı:
ya aynı dert bu hafta benim 8 gb diske oldu. çözemedim. bıraktım kendi haline. bende bu programa bir bakayım. :(
olmuyor. Ne olduğunu anlasam flashtan coktan vazgeçtim aslında.

technolog' Alıntı:
Arkadaşlar flash belekten dosya kopyalabiliyorum ancak flash belleğe yazma yaptıramıyorum yada herhangi bir şey silemiyorum. Netteki bircok yontemi denedim ancak sonuc değişmedi ne tavsiye edersiniz cd-rom niyetine mi kullanacağız şimdi bu belleği?
benimde telefon,kamera gibi sd cart okuyucularda oldu. diğer pc'MDE gayet iyi okuyor başka bir pc dene

hocam aynısı ben de de oldu
windows security essentials la halloldu. sonra da biçimlendirdim.. :roll:

Geri