flash bellekte silinen verilerin kurtarılması

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
değerli arkadaşlarım yine bir sorunla karşı karşıyayım... flash bellekten antivürs programının otomatik olarak sildiği dosyaları geri nasıl getirebilirim??

klasör seçenekleri/görünüm/korunan işletim sistemi dosyalarını gizle işaretini kaldırın
gizli dosyaları göster

hocam flash belleği formatlamadıysan dosyalar gizli konumda duruyolardır.flashın içine yeni boş rar dosyası oluştur.sonra çift tık.içine bir bak.yok format attıysan recovery kullanman gerekecek.kolay gelsin.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum,okulda herkes flashını getiriyor "hocam flashtaki belgelerim silindi " diye,winrarın içinde gözüküyor ordan kurtarıyorum hep.Virüsten mi kaynaklanıyor bu durum bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

arkadaşlar dediğiniz yaptım flashın içinde yeni winrar dosyası oluşturdum açtım içinde sadece şimdiki dosyalar görünüyor. silinmiş dosyalar yok yani...başka çözüm önerisi olan arkadaşım var mı?

Öğretmen arkadaşlar hep aynı problemle geliyorlar bana da. İnternetten bu programı buldum ve kullanıyorum. Kurduktan sonra flash belleğinizi açın, silik bir şekilde klasörleri göreceksiniz içinde. Üzerinde sağ tıklayıp öznitelikleri değiştir diyorsunuz tekrar görünür oluyorlar.

Ekli dosyalar

• ac.rar
    ac.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 875
bilkimya' Alıntı:
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum,okulda herkes flashını getiriyor "hocam flashtaki belgelerim silindi " diye,winrarın içinde gözüküyor ordan kurtarıyorum hep.Virüsten mi kaynaklanıyor bu durum bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Hocam virüsten oluyor, dediğiniz gibi winrar da gözükür. Dosyaları gizli yapıyor ve değiştiremiyorsunuz. Attrib changer i kurun dosya üzerinde sağ tıklayın oradan salt okunur gizli ayarlarını değiştirip dosyanın eskisi gibi görünmesini sağlayabilirsiniz...

Geri