flash cs4 çalışmayı durdurdu...

Kodla Büyü

yigitkocak

Üye
arkadaşlar flash cs4 güncellemesi yaptım (yapmaz olaydım), sonra bir tasarım için banner hazırlarken .swf uzantılı yayımla dedim ama ekrana sürekli "flash cs4 çalışmayı durdurdu" diye bir mesaj geliyor. işin saçma tarfı ufak bir animasyon yaptığımda yayımlıyor; bir akşam önce defalarca yayımladığım bir bannerimi yayınlamıyor. adobe cs4 komple sildim bir daha kurdum güncelledim yine olmadı deliricem ya :verymad:

şunu bir deneyin hocam:
Flashı açın menülerden düzenle>tercihler burdaki ayarları varsayılanlara sıfırla...

cs3 te de flash problem oluyordu...
hersey tamtakır calısıyordu flashı acınca resetleniyordu bilgisayar ve problemi bulamadım... çözümü de...

ama ne hikmettir bilinmez suan adobe cs3 yuklu xp sp3... flashta bi sıkıntı yok...

dreamweaver cs4 de de ben aynı sorunu yaşadım. kafasına göre çalışmayı durduruyordu. sanırım cs 4lerde bi sıkıntı var.

bende cs lerde aynı sorunla karşılaşıyorum. dreamveaverda dosya isim değiştirmesi yaparken çalışmayı durduruyor. cs4 çıktığında sevinerek kutmuştum inşallah aynı hata olmaz diye onda da aynı. bende merak ediyorum doğrusu nasıl düzeltecez...

bende de aynı sorun olmuştu. Sorun windows güncellemesinden sonra oluşmuştu. Ama bir türlü halledememiştim.

buldum problemi arkadaşlar; action script ayarlarında bir problem olmuş. Dosya>yayımla seçeneklerinden actin scrip1.0 seçince problem düzeldi, gülerim ağlanacak halimize....

arkadaşlar merhaba. yaklaşık 30 tane resimi aktarıyorum, sonra diğer grubu aktarmaya başladığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. ne yapmalıyım. yukarıda yazanları denedim ama olmadı.

orjinal sürüm kullanmadığınız zaman güncelleme yapmayın , güncellemesini iptal edin. genel sorun bunlardan kaynaklanıyor. action scp sürüm hataları gibi olanlar için de anca deneme yanılma ile çözülür sanırım.

Geri