Flash CS5 Portable ACİLLL

Kodla Büyü

fattuana

Site Gezgini
Arkadaşlar acil flash cs5 programına ihtiyacım var lütfen birileri link verir veya yüklerse sevinirim. Yüksek lisansta acil oyun hazırlamam lazım ve benim programlarda sıkıntı oldu. bulunduğum ilçede yeniyim. milli eğitimin verdiği cdler sıkıntılı çıktı ve linklerde sıkıntılı. Lütfen arkadaşlar ilgilenirsenz sevinirim....

teşekkür ederim ama şu an okulda 4shared sitesini açmadı eve gidince denycem artık. Umarım çalışır. Tekrardan sağolun.

fattuana' Alıntı:
Arkadaşlar acil flash cs5 programına ihtiyacım var lütfen birileri link verir veya yüklerse sevinirim. Yüksek lisansta acil oyun hazırlamam lazım ve benim programlarda sıkıntı oldu. bulunduğum ilçede yeniyim. milli eğitimin verdiği cdler sıkıntılı çıktı ve linklerde sıkıntılı. Lütfen arkadaşlar ilgilenirsenz sevinirim....

milli eğitimden cs5 mi verdiler sayın hocam...

cs4 idi geçen sene verilen cdler. Ama sıkıntılı çıktı hocam ilk cd de problem var. diğerleri sağlam ama:(

yakınlarda bi okul vardır. orayada vermişlerdir. ve orda da bi gariban formatör vardır :))
ilk dvd yi kopyalayın hocam. sorun olmaz.

tanımadığım bir okula gidip cs4 dvdsi istemek benim için sıkıntı ama seçenek olabilir şu saatten sonra. yinede kısmetlerimi kapatmayın hocam:) bi şekilde sağlayabilecek olan varsa ve gönderebilirse sevinirimmm....

Geri