flash disk normal boyutu gostermiyor

Kodla Büyü

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
16gb lık toshiba flash belleğim 211mb olarak gosteriliyor. flash diskin bir bolumune şifre koymaya calısırken basıma geldi bu olay ne ettiysem olmadı. daha once bu tip sorunlarla karsılasan arkadaslar var ise ilgilenirlerse cok tesekkur ederim.

saygılarımla

Denetim masası > bilgisayar yönetimi > disk yönetiminden bir biçimlendirmeyi deneyin

Eğer olmaz ise hiren's boot cd'yi indirin, dos programlarında pek çok partition programı var, onlardan birisi ile kurtarabileceğinizi umuyorum.

Ha bu arada flash bellek ne marka? Şifreleme programı direk flash belleği mi şifreliyor, yoksa dosyaları mı encrypt ediyor.

sitelerde' Alıntı:
Ha bu arada flash bellek ne marka? Şifreleme programı direk flash belleği mi şifreliyor, yoksa dosyaları mı encrypt ediyor.

denetimden olmadı. pardus makina da denedim olmadı.

toshiba 16gb sadece istediğin dosyaları şifrelemek için alan ayırıyor hocam.flash diski şiffrelemiyor yani boot cd yi 1-2 gune indiriri ceker denerim bakalım olur umarım ama zannetmiyorum.

saygılarımla

raid10000' Alıntı:
sitelerde' Alıntı:

denetimden olmadı. pardus makina da denedim olmadı.

toshiba 16gb sadece istediğin dosyaları şifrelemek için alan ayırıyor hocam.flash diski şiffrelemiyor yani boot cd yi 1-2 gune indiriri ceker denerim bakalım olur umarım ama zannetmiyorum.

saygılarımla

Aslında faydalı bir özellik ama sanırım bu işlemi yaparken flash belleğe bu tip zararlar gelebileceğinden üreticiler bu özellikten vazgeçiyorlar.

Şiferli bir partition oluşturuyor yanılmıyorum değil mi?

..

Benim de bigboy marka flash belleğime aynısı olmuştu, sanrırım hiren's boot cd'deki programlardan birisi işe yaramıştı, ama çok zaman geçti hatırlamıyorum. Zaten bigboy'da 1 GB flash bellekelerden sonra böyle bir yazılım desteğinden vazgeçti, sanırım yukarıda yazdığım nedenden ötürü.

Geri