saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 23 Mart 2010 #1 vista yüklü acer marka notebookta bütün usb sürücüler yüklü (aygıt yöneticisinde) olduğu halde 2 gb altındaki flash ları tanımıyor. Acil çözüm bana çok mantıksız geldi olay anlayamadım. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
vista yüklü acer marka notebookta bütün usb sürücüler yüklü (aygıt yöneticisinde) olduğu halde 2 gb altındaki flash ları tanımıyor. Acil çözüm bana çok mantıksız geldi olay anlayamadım. :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
arslan_1905 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 23 Mart 2010 #2 usb sürümlerinden olabilir mi 1.0 ve 2.0 gibi
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 23 Mart 2010 #3 valla bimiyom xp her ikisini de görüyor vistayı anlamadım
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 3 Nisan 2010 #4 tam cevap yok mu? valla işin özü meb de şube müdürün laptop flashı tanımıyo. yani 2 gb nin altını görmüyo. rezil olcaz çözemezsek. vista yüklü
tam cevap yok mu? valla işin özü meb de şube müdürün laptop flashı tanımıyo. yani 2 gb nin altını görmüyo. rezil olcaz çözemezsek. vista yüklü
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 3 Nisan 2010 #6 işletim sistemi ozellıgı de gec nasıl olsa anlamaz :mrgreen:
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,021 3 Nisan 2010 #7 Yeni modern işletim sistemleri geri kalmış teknolojiyi kabul etmiyor dersiniz.
E earl Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,642 3 Nisan 2010 #8 flash disk'i ntfs ile formatlayıp denesen. ama bu seferde dosyalar uçar bilgisayarım sağ tık-yönet-depolama araçları bölümünden de mi görünmüyor. bide bazı flash diskler cins. bi yerde görünüyo, başka bir yerde görünmüyor. bilgisayarcı olmanın zor yanları bunlar olsa gerek.
flash disk'i ntfs ile formatlayıp denesen. ama bu seferde dosyalar uçar bilgisayarım sağ tık-yönet-depolama araçları bölümünden de mi görünmüyor. bide bazı flash diskler cins. bi yerde görünüyo, başka bir yerde görünmüyor. bilgisayarcı olmanın zor yanları bunlar olsa gerek.