flash disk tanınmadı! sorunu

Kodla Büyü

osman demirel

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumuz bilgisayarlarında sanırım yeni bir virüs var. diğer hocalarımız flash disklerinin görünmediğini söyledi. Birkaç tanesine baktığımda flash disk tanınmadı diyor. bilgisayarım-->yönet-->depolama da da görünmüyor.
mini xp yi denedim orada da görünmüyor.
Sizce bu sorunu nasıl çözerim.

benim harici hard diski pc ye taktığımda görünmüyordu. bilgisayarcıya verdiğimde en son aldığım haber perte çıktığıydı :(

Arkdaşım ilk önce flaşı tak çıkar olmassa flaş a şunu yap flaşı bazen okumayınca bilgisayarımda 0mb olarak gösteriri simgesi olur amam içine bir şey atamssınız onun için flaş ı biçimlendirmen grek buda olmassa bilgisayar problem olmalıdır yada flaş da umarım yardımcı olmuşumur

kill autorun vbs die bir program var onu kullan

flaşı tak sonra programın üstüne tıkla cmd ile ilgili bişe açılıp kapancak açılacak bide sistemden de kaynaklanıyor bende wtr xp vardı görmüyordu bende kill autorun vbsyi kullandım kullandım :wink:

Ekli dosyalar

belki de sorun usb girişi yerindedir genelde oluyo usb yuvası aşınıyo bende 2 kere oldu diğer girişilere taktım oldu istersen bi dene

Hocam söylediğin sorunla ben karşılaştım ne denediysem olmadı, usbler çalışmıyordu , yazıcı da tabi. çözümü formatta buldum..

virüsden kaynaklanıyor ...sağolsun öğretmen arkadaşlar tarama yapma ihtiyacı duymazlar hiç

kill autorun vbs die bir program var onu kullan

flaşı tak sonra programın üstüne tıkla cmd ile ilgili bişe açılıp kapancak açılacak bide sistemden de kaynaklanıyor bende wtr xp vardı görmüyordu bende kill autorun vbsyi kullandım kullandım :wink:

hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Geri