flash disk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zuhall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zuhall

Aktif Üye
arkadaşlar flash diski takıyorum yeni donanım bulundu diyor ancak açmak istediğimde lütfen F sürücüsüne bir disk yerleştirin diyor. bellek tamamen bozulmuşmudur yoksa yapılabilecek bi çözüm var mıdır?

denedim olmuyor.diski görmüyor. biçimlendirme yapamıyorum. flash disk benim değil işin kötü tarafı. arkadaşın içindeki bilgileri almam lazım. çalışırken birden oldu.

Sanırım bozulmuş hocam. Garantisi varsa garantiye yollayın büyük ihtimalle yenisini yollarlar.

Büyük ihtimalle bozulmuştur hocam ama aynısı benimde başıma geldi. Tıpkı sizinki gibi yapıyordu. başka bilgisayarda denedim çalıştı. Benim sorunum bilgisayardaydı o zaman. Acaba sizinkide bilgisayardan olabilirmi ??

Masaüstünden Bilgisayar'a sağ tuşla tıklayıp Yönet deyin,Depolama seçeğinin altında bulunan Disk Yönetimini seçin... Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz ve biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz... Bu yöntemde olmuyorsa Hasari Hocamın dediğini gibi Flash Diskiniz bozulmuş geçmiş olsun...

flash diski görüyor ancak tıkladığınızda dediğiniz gibi disk yok hatası alıyorsanız belleğin disk bölümlemesi silinmiş olabilir. eğer öyle ise bir iyi bir kötü haber var size. kötü haber dosyalarınızın geri gelmesi oldukça zor. iyi haber disk çalışabilir...
disk yönetimi seçeneğinden (denetim masasından yönetimsel araçlar altında ya da bilgisayarım simgesinin sağ menüsünden yönet seçeneği ile) flash diskin bölümlerine bakın. bahsettiğim sorun varsa flash diskin adının yanında bölümlenmemiş alan görünüyor olmalı. sağ tıklayıp bölüm oluşturacaksınız hepsi bu...
saygılar...

Geri