H hersoy Site Gezgini Mesajlar 81 27 Haziran 2012 #1 mrb arkadaşlar elimde tek parça 11 gb lık bir dosya var ve onu 16 gb lık flash atmak istiyorum ama dosya boyutu yüksek diyor nasıl aşılır bu sorun.
mrb arkadaşlar elimde tek parça 11 gb lık bir dosya var ve onu 16 gb lık flash atmak istiyorum ama dosya boyutu yüksek diyor nasıl aşılır bu sorun.
fpekel Aktif Üye Mesajlar 137 27 Haziran 2012 #2 Hocam flash diskine virüs bulaşmıştır, o da gizliyordur diğer dosyaları. attrib komutuyla görünür yapmayı denedin mi?
Hocam flash diskine virüs bulaşmıştır, o da gizliyordur diğer dosyaları. attrib komutuyla görünür yapmayı denedin mi?
O ozcankurucu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 647 27 Haziran 2012 #4 hocam sorun çözülmüş. bende de vardı. USB ntfs ise sorun çıkmıyordu. FAT-FAT32 ise sorun çıkıyordu. ben böyle çözmüştüm.
hocam sorun çözülmüş. bende de vardı. USB ntfs ise sorun çıkmıyordu. FAT-FAT32 ise sorun çıkıyordu. ben böyle çözmüştüm.
E empati52 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 343 27 Haziran 2012 #5 başka arkadaşların da başına gelebilir, sorunun çözümü ayırma birimi boyutu ile ilgili. Ekli dosyalar 1.jpg 96.3 KB · Görüntüleme: 2,103