flash diskimdeki veriler silinmiş?

Kodla Büyü

akif_van

Aktif Üye
arkadaşlar çocukları uygulama sınavı yaptım ve sınavlarını flash diske kaydettim ancak virüs taraması yaptım şimdi içinde 75mb veri olduğunu söylüyo ama açtığımda içi bomboş acaba silinen verileri kurtarma programı varmı veya başka bi yolu. (ltfn eğer varsa rapidshare den değilde başka bir link altında verin) çok acil lazım ltfn yardımcı olun? şimdiden teşekkürler

karantinaya almıştır

hocam bilgileriniz silinmemiştir. yüksek ihtimal antivirüs programınız karantinaya almıştır virüslü dosyalarınızı. ve benim tahminim antivirüs programı olarak nod32 esed kullanıyorsunuzdur:)tavsiyem antivirüs programını pasif yapın ,flash belleğinizi bilgisayara takın, antivirüs programının karantina kısmına girin ve dosyalarına sağ tıklayıp geri yükleyin.

komut istemciden içeriğe bakmayı dene hocam olmassa bide güvenli kipte bilgisayarı açıp o şekilde flash diskin içeriğini görüntülemeyi deneyebilirsin. Ama silinmemişse dosya kurtarma programları da bir işe yaramaz. EAsyRecovery yada file recovery programlarıı kullanarak silenen dosyaları kurtarma şansın var.

Hocam kolay gelsin. Flash bellek ile gezen virüslerin popüler olduğu bir zamanda olduğumuzu biliyorsunuz. bu virüsler dosya ve klasör özelliklerini değiştiriyor. Gizli veya sistem dosyasi haline getiriyor. Çözüm: Araçlar --> Klasör Seçenekleri --> Görünüm sekmesindeki gizli dosyalar gösterme ve Korunan işletim dosyaları gizle ( önerilen ) seçeneklerindeki işaretleri kaldırın. Eğer çalışmaz ise muhtemel kullundığınız bilgisayar da virüsten etkilenmiştir, başka bilgisayarda deneyin.

Dosyaları bulduysanız renkleri soluktur bunu düzeltmek için Dostas ATTRIB komutunu kullanarak düzeltebilirsiniz.

Silinmiş bişi yokkki geri alınsın.virüs taramayı pasif et.Yada başka bilgisayarda dene açılır

Geri