flash diskte disk yazma korumalı hatası

Kodla Büyü

emines

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar konu daha önce açılmış ama belki yeni bilgiler vardır diye tekrar açmak istedim.
flash diski bilgisayara takınca biçimlendirilmemiş diye uyarı veriyor biçimlendirmek isteyincede flash disk yazma korumalı diyor ve biçimlendirilmiyor. ;Herhangi bir şekilde flash diskin içini açamıyorum, yardımcı olurmusunuz ?

Virüs girmiş olabilir antivrüs programıyla bir bak olmazsa HP USB Disk Storage Format Tool şu programla format çekmeyi dene

Re: flash disk

serdarserdar' Alıntı:
hocam flash ın içeriğini başka bir yere kopyala daha sonra onu biçimlendir

hocam flash hiç açılmıyor ben içindekilerden vazgeçtim yeterki açılsın.,

hemen pro bulup format deneyecem.,

mostwanted' Alıntı:
Virüs girmiş olabilir antivrüs programıyla bir bak olmazsa HP USB Disk Storage Format Tool şu programla format çekmeyi dene

olmadı ya pro kurdum ama yinede olmuyor..,
hocam kaspersk ile taradım yine sonuç yok..,

Hocam o flash disk sanırım artık sadece içinde silikonlar olan bi plastik parçası, umarım yanılıyorum ama artık hiçbi işine yaramaz, benimde başıma gelmişti kingston1GB arabaya astım :roll: :idea:
genelde virüs sebep oluyormuş araştırdığım kadarıyla...

peki hocam flash diskini başka bilgisayarda denedinmi ordada aynı hatayı veriyormu yada bilgisayarında başka flash disk denedinmi biostan falan kapatmış olmayasın

Hocam senin flash diskin çalışması zor. Böyle olduğunda genelde çokdan bozulmuş oluyor.

Mostwantedın dediği gibi umarım garantisi bitmemiştir. Garantisi devam ediyorsa sıkıntı yok yeni bir tane verirler.

arabaya as arabaya benim arabada herşey var önümü göremiyorum...
çocuklar bile gırgır geçiyo, flash cd disket yakında harddiskte ascam yanlarına,
kapasite meselesi...

Denemediğinizi düşünerekten xp cd si ile format atmayı deneyin derim. GArantiye gidip 30 gün beklemekten iyidir gibi geliyor.

Önyükleme ile flash disk yakılı iken bilgisayarı cd den boot edin ve ordan yapmayı deneyin bi isterseniz.

hocam aynı mesajı geçen gün bende twin flash bellek te aldım ama onun kilidi vardı o kapalıymış bi sağına soluna bak belki kigston da da vardır.hani disketlerde oluyodu ya yazmaya kapatma işlemi öyle bişey bazı flashlar da da yapılmış bi bak istersen.

teşekkür

mostwanted' Alıntı:

Saygıdeğer arkadaşım, belirtmiş olduğun " HP USB Disk Storage Format Tool " adlı program benim kingston 1 gb belleğime ilaç gibi geldi.

hiç açamadığım format atamadığım, özelliklerine baktığımda kullanılan sıfır, boş alan sıfır diyerek bir türlü ulaşamadığım bu sorunumda en sonunda gözden bile çıkaracakken.
Allah senden razı olsun.
Tek hamlede canlandı bellek.
Allah ne muradın varsa versin... :+1:

Aynı problem bende de var (yardımm)

Hocam bende de aynı problem var.
Bütün flash bellekler için aynı hatayı yapıyor.
Bellekten kopyalama yapılıyor ama flash belleğe hiçbişey kaydedilemiyor.
Aynı bilgisayarda Pardus işletim sistemi var, onda veri kaydı yapabiliyor.
Yani sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor ama nasıl düzelteceğimi bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim...

Geri