Flowchart programı olan varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ok46500
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ok46500

Aktif Üye
Arkadaşlar birkaç tane flowchart programı indirdim ancak çalıştırmak istediğimde hata verip kapanıyor. Yarın okuldaki bilgisayarlara kurmam lazım ama elimde sağlam birtane yok... Eğer elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum.... Yada link verirseniz...(Programlama temelleri dersi için)

Bu program ile öğrenciler çok güzel uygulamalar yaptılar önümüzdeki haftadan itibaren c ye geçiyoruz biz

arkadaşlar teşekkürler. Bende ugyulamalara devam ediyorum bakalım iyi işi anlayana kadar uygulama yaptırmaya devam eeceğim. Ben daha 1 ay örnekler eşliğinde anlatmayı düşünüyorum...

normalde bilgisayarda program çalışıyodu ama su anda yukardaki hatayı vermeye başladı.bununla karşılasan yada çözümü için neler yapacağımızı bilen arkadas varsa ve çözüm yolunu söylerse hem bana hemde bu problemle karsılasana yardımcı olur ..

Hay Allah senden razı olsun.
bu prgoramın kapsamlı ve son versiyonlarının takipçisi olalım.

www.cacoo.com www.lucidchart.com gibi tarayıcı üzerinden çalıştırabileceğiniz çevrimiçi yazılımlar var. Bilgisayara kurmakla uğraşmanıza da gerek yok. Bedavalarında bazı kısıtlamalar var en fazla 5 sayfa yapmak gibi ama sonuçta jpeg falan çıktı alarak saklayabilirsiniz.

oguz-han' Alıntı:
virüssüzdür indirebilirsiniz

sevgiler.

windows server 2008 de calismasi için ,
kurulum sirasinda ve run ederken compatibility modu "Windows XP (Service Pack 3)" e set edin.
o sekilde calistidim.

Geri