karakartalim19O3
Site Gezgini
Hocam Programları İndirdim Fakat Nasıl Kullanıldığını Bulamadım Yardımcı Olursan Sevinirimcyln' Alıntı:kullanımını tam olarak hatırlamıyorum... ben kullanmıstım işime yaramıştı....hatta flash degil hdd partitionu geri getirmiştim vaktiyle...
jowood' Alıntı:mesajım bulunsun
Yardımın Bekliyorum Hocamcyln' Alıntı:Hocam ben yarin bi kurayim bakayim muhtemelen hatirlarim yardimci olmaya calisirim
Malesef Oradan Flash Belleği Görmüyorbilisim-tef' Alıntı:programa gerek olmadan, bilgisayar yönetimi>disk yönetiminden yapılabilir.
Malesef Hocam İlk Oradan Denemiştim Fakat Bir Sonuç Alamamıştımfluent' Alıntı:Hocam hardiskim raw olmuştu, chkdsk yaparak kurtarmıştım, bir dene istersen belki çözüm olur..
evrim0626' Alıntı:EASEUS Data Recovery Wizard 4.3.6 hocam bu programla raw olan arkadaşın hdd den tüm verilerini aldım daha sonra bilgisayarım yönet disk yönetiminden hddyi önce birimi küçültten 2 ye böldüm yeni bölümü ntfs şeklinde biçimlendirdim. sonra raw kalan bölümü sildim yeniden oluşturduğum bölüme eklemeyle hdd yi şuan kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. bu işlemleri win7de yaptım. ayrıca daha önce başka bir arkadaşın flashını forumdada olan programlar vasıtasıyla biçimlendirmiştim, kullanmıştım.