Flsh Belleğin RAW Olması

Kodla Büyü

karakartalim19O3

Site Gezgini
Arkadaşlar 4 GB Kingston flash belleğimin dosya sistemi RAW oldu. Nasıl oldu anlamadım ama bir türlü formatlayamadım.Tekrar nasıl FAT32 ye dönecez bilen varsa yardımcı olsun...

Ekli dosyalar

• hddct3.jpg
    hddct3.jpg
    22.4 KB · Görüntüleme: 1,230
linux raw dosya sistemini tanıyor. linux tabanlı bir işletim sisteminde fat32 ile formatlayabilirsiniz. cd den çalışan versiyonda işinizi görür.

cyln' Alıntı:
kullanımını tam olarak hatırlamıyorum... ben kullanmıstım işime yaramıştı....hatta flash degil hdd partitionu geri getirmiştim vaktiyle...
Hocam Programları İndirdim Fakat Nasıl Kullanıldığını Bulamadım Yardımcı Olursan Sevinirim

XP cd sini takıp bilgisayarı Cd den başlat(Flash bellek takılı olsun). Bu şekilde bilgisayarın sabit disklerin en altında Flash belleğin görünür. Burda silip tekrar biçimlendirebilmen lazım. Bir dene istersen.

RAW da kaybolan dosyalar geri gelmez.
RAW lı flash da eskiye dönmez.Çöpe gider.

Hocam ben yarin bi kurayim bakayim muhtemelen hatirlarim yardimci olmaya calisirim

EASEUS Data Recovery Wizard 4.3.6 hocam bu programla raw olan arkadaşın hdd den tüm verilerini aldım daha sonra bilgisayarım yönet disk yönetiminden hddyi önce birimi küçültten 2 ye böldüm yeni bölümü ntfs şeklinde biçimlendirdim. sonra raw kalan bölümü sildim yeniden oluşturduğum bölüme eklemeyle hdd yi şuan kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. bu işlemleri win7de yaptım. ayrıca daha önce başka bir arkadaşın flashını forumdada olan programlar vasıtasıyla biçimlendirmiştim, kullanmıştım.

Hocam hardiskim raw olmuştu, chkdsk yaparak kurtarmıştım, bir dene istersen belki çözüm olur..

evrim0626' Alıntı:
EASEUS Data Recovery Wizard 4.3.6 hocam bu programla raw olan arkadaşın hdd den tüm verilerini aldım daha sonra bilgisayarım yönet disk yönetiminden hddyi önce birimi küçültten 2 ye böldüm yeni bölümü ntfs şeklinde biçimlendirdim. sonra raw kalan bölümü sildim yeniden oluşturduğum bölüme eklemeyle hdd yi şuan kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. bu işlemleri win7de yaptım. ayrıca daha önce başka bir arkadaşın flashını forumdada olan programlar vasıtasıyla biçimlendirmiştim, kullanmıştım.

tşkler hocam. programı paylaşmanız mümkünmü acaba.

Geri