Fn tuşu- Projeksiyon

Kodla Büyü

zannaz

Aktif Üye
dizüstü bilgisayarda fn tuşu çalışmıyor, daha doğrusu ekranı değiştiren kombinasyon çalışmıyor.Bu durumda projeksiyona görüntüyü nasıl aktarabiliriz?Acil!!

ekran kartı ayarlarından hocam en kolayı oradan gönderebilirsin...

ekran kartı ayarlarından hocam en kolayı oradan gönderebilirsin...

görüntü ayarlarında görüntüyü çoğalt seçeneği var. işletim sistemini yazarsan daha net tarif ederiz

atı radeon ekran kartı var. Ekranlar sekmesinde monitör-panel-tv seçenekleri var. herhangi bir değişiklik yapılamıyor. ???

Fn+F4 e basınca (ekran değşmesi gerekir) sistem bilgileri penceresi açılıyor.hatta bir-iki kombinasyonda da aynı pencere açılıyor. :shock:

ben vin7 de görüntüyü projeksiyona aktaramıyorum

bilgi verirseniz çok iyi olur arkadaşlar

projeksiyon kumandsında "search (ara)" veya "source (kaynak)" tuşuna basarsanız bulabilir..

Hocam atinin kendi ayar kısmı var oradan rahatlıkla yapabilirsin orada görüntü ayarlarından sinema klonlama gibi kısımlar mevcut masa üstünde sağa tıkladığın zaman rahatlıkla ATI ayar kısmına ulaşabilirsin... :idea:

zannaz' Alıntı:
atı radeon ekran kartı var. Ekranlar sekmesinde monitör-panel-tv seçenekleri var. herhangi bir değişiklik yapılamıyor. ???
eğer ekran kartının yazılımındaki görüntü paylaştırma bölümünde diğer ekranlar pasifse ve değişiklik yapılamıyorsa harici ekran bağlantısı olmadığı anlamına gelir. özellikle sadece o tuş kombinasyonunun bozuk olduğunu düşünmeniz de dikkatimi çekti zaten. eğer 2. görüntü aygıtı bağlı değilse o tuş kombinasyonu zaten çalışmıyor gibi görünür, tıklayınca tepki vermez çünkü. bence VGA kablonuz arızalı ya da takılan yer sorunlu ya da bunlara benzer bir sorun var..

zannaz' Alıntı:
Fn+F4 e basınca (ekran değşmesi gerekir) sistem bilgileri penceresi açılıyor.hatta bir-iki kombinasyonda da aynı pencere açılıyor. :shock:

merhaba masaüstüne sağ klik yapın eğer projektör bağlanmışsa orada değiştirme seçeneklerini göreceksiniz.

daha önce fn tuşu kombinasyonu ile çalışıyodu ise , kabloda ve ya projeksiyonda sorun olabilir. Tabi ekran kartı driver'ında sorun olmadıysa.

Geri