U u2hayal Üye Mesajlar 6 5 Ekim 2012 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar ve Öğr Tek Öğr mezunları fen edebiyatta bi bölüm okursa formasyon almasına gerek var mı?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar ve Öğr Tek Öğr mezunları fen edebiyatta bi bölüm okursa formasyon almasına gerek var mı?
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 5 Ekim 2012 #2 gerek olmaması lazım mantıken, sonuçta formasyon demek eğitim bilimleri dersleri demek, onlarda eğitim fakültesinin bütün bölümlerinde ortak zaten.
gerek olmaması lazım mantıken, sonuçta formasyon demek eğitim bilimleri dersleri demek, onlarda eğitim fakültesinin bütün bölümlerinde ortak zaten.
U u2hayal Üye Mesajlar 6 5 Ekim 2012 #3 mantıken banada öyle geldi ama bi kural falan vardır diye merak ettim.
KöfteHoRr Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,369 5 Ekim 2012 #4 siz yine de yök'ü telefonla arayıp bilgi edinin derim, en garantisi bu
tevfikdemir02 Aktif Üye Mesajlar 129 5 Ekim 2012 #6 formasyonu zaten almışsınız bence yenisine gerek yok..
B berra_u Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 432 5 Ekim 2012 #8 hocam cvb bekliyoruz. acık öğretimden tarih ya da edebiyat okumak istiyorum. formasyon işi kafamı karıştırıyor :shock:
hocam cvb bekliyoruz. acık öğretimden tarih ya da edebiyat okumak istiyorum. formasyon işi kafamı karıştırıyor :shock:
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 5 Ekim 2012 #9 gerek yok.. 2. kez üniversite okusanız bile eğitim derslerinden muaf olursunuz