FORMATÖR ÖĞRETMEN VELİ TOPLANTISINA GİTMEK ZORUNDA MI?

Kodla Büyü

botebocuu

Aktif Üye
arkadaşlar toplantı cumartesi günü, okul da uzak taşıt sorunu var. Müdür yardımcısı müdüre soralım gelmesen de olur dedi, müdür de gelsen iyi olur dedi. Diğer hocalara ayıp olurmuş, gitmesem nolur. Acile filan giriş mi yapayım?

Ben 12 saat derse giriyorum ama geçen seneden beri veli toplantılarına katılmıyorum.Zaten not yok ve dersler 1 saat

benimde 6 saat dersim var bu hafta sonu veli toplantımız var müdür gel dedi. gitsemde hangi veli ders öğretmeni diye önemseyip konuşacakki. okul yakın işimde yok ama resmi bir dayanak varsa katılmamak isterim.

Geçen seneydi, labın önüne çıktım, bi veli geldi "hangi dersin hocasısınız" dedi. "Bilişim teknolojileri öğretmeniyim, bilgisayar derslerine giriyorum" dedim. "Haa iyi o zaman" dedi ve gitti, bakakaldım ardından velinin (:

1. Derse giriyorsanız katılmaz yükümlülüğünüz.
2. Dersi siz önemsemesseniz kimse sizi önemsemez

Hafta sonu yapılan veli toplantısına hiç bir idare öğretmeni katılmaya zorlayamaz.

alfa-turk' Alıntı:
veli toplantısına okulun tüm personeli katılır.
Veli toplantısı mesai dışında/resmi tatil gününde ise isteyen öğretmen katılır,katılmayana hiç bir şey yapılamaz.

gitsen velilerle görüşsen ne olur.. taksi tut.. ne olur ki yani görevimiz bu değil mi? aklım almıyo bu memleket nasıl düzelecek..

buğday' Alıntı:
gitsen velilerle görüşsen ne olur.. taksi tut.. ne olur ki yani görevimiz bu değil mi? aklım almıyo bu memleket nasıl düzelecek..
okul müdürlerinin dayatmasıyla belki düzelir...

05.03.2012 'de e müdür yardımcılığına atadım. Dışardan gözlemleme fırsatım oldu 2 yıldır.
Gerçekten bazı konularda özeleştiri yapmamız gerektğini düşünüyorum.
Siz dersinize ne kadar önem verirseniz, öğrenci de veli de o kadar önem verir.
Dersin notu yokken ben performans görevi de verirdim. Hatta sınav da yapardım.

Velileri internet ve oyun bağımılılığı konusunda yönlendirirdim. Birçok veli bu konuda bana danışırdı. Hatta toplantılardan en son ben çıkardım.

Bakış açımız bu olursa vizyonumuz değişik algılanabilir.

Bazı ilçe toplantılarında idarecilerin yorumlarını duyuorum çok üzülüyorum.
Bilişim tek öğretmenleri formatör oluyor sonra ....tıkları yerden....
gibi cümleler...

Yani aramızda çürük yumurtalar var her branşda olduğu gibi işini öğretmenlilkte de formatörlükte de iyi yapanlar var.

Mesaj sayıma bakmayın 2007 yılından beri siteye girmediğim tek bir gün bile yok.

dizzy' Alıntı:
05.03.2012 'de e müdür yardımcılığına atadım. Dışardan gözlemleme fırsatım oldu 2 yıldır.
Gerçekten bazı konularda özeleştiri yapmamız gerektğini düşünüyorum.
Siz dersinize ne kadar önem verirseniz, öğrenci de veli de o kadar önem verir.
Dersin notu yokken ben performans görevi de verirdim. Hatta sınav da yapardım.

Velileri internet ve oyun bağımılılığı konusunda yönlendirirdim. Birçok veli bu konuda bana danışırdı. Hatta toplantılardan en son ben çıkardım.

Bakış açımız bu olursa vizyonumuz değişik algılanabilir.

Bazı ilçe toplantılarında idarecilerin yorumlarını duyuorum çok üzülüyorum.
Bilişim tek öğretmenleri formatör oluyor sonra ....tıkları yerden....
gibi cümleler...

Yani aramızda çürük yumurtalar var her branşda olduğu gibi işini öğretmenlilkte de formatörlükte de iyi yapanlar var.

Mesaj sayıma bakmayın 2007 yılından beri siteye girmediğim tek bir gün bile yok.

:+1:

Geri