Onaylı Yorumeya' Alıntı:Siz böyle yaparsanız, ne veli ne öğrenci ne idare tabiki dersi takmaz.
Dersin öneminin anlatılacağı yegane yerdir veli toplantısı. Bu yıla kadar zaman zaman ben de ihmal ettim ama 1. dönemdeki uygulamam okulda, öğrenci ve velilerde şok etkisi yarattı. her-telden-f29/cocuklar-zaten-biliyor-u-yikmak-derse-ilgiyi-artirmak-t74467.html başlığı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Veli toplantısı mesai dışında/resmi tatil gününde ise isteyen öğretmen katılır,katılmayana hiç bir şey yapılamaz.alfa-turk' Alıntı:veli toplantısına okulun tüm personeli katılır.
mmercan' Alıntı:Resmi dayanak yok hocam idareyi ikna edin ve gitmeyin
okul müdürlerinin dayatmasıyla belki düzelir...buğday' Alıntı:gitsen velilerle görüşsen ne olur.. taksi tut.. ne olur ki yani görevimiz bu değil mi? aklım almıyo bu memleket nasıl düzelecek..
dizzy' Alıntı:05.03.2012 'de e müdür yardımcılığına atadım. Dışardan gözlemleme fırsatım oldu 2 yıldır.
Gerçekten bazı konularda özeleştiri yapmamız gerektğini düşünüyorum.
Siz dersinize ne kadar önem verirseniz, öğrenci de veli de o kadar önem verir.
Dersin notu yokken ben performans görevi de verirdim. Hatta sınav da yapardım.
Velileri internet ve oyun bağımılılığı konusunda yönlendirirdim. Birçok veli bu konuda bana danışırdı. Hatta toplantılardan en son ben çıkardım.
Bakış açımız bu olursa vizyonumuz değişik algılanabilir.
Bazı ilçe toplantılarında idarecilerin yorumlarını duyuorum çok üzülüyorum.
Bilişim tek öğretmenleri formatör oluyor sonra ....tıkları yerden....
gibi cümleler...
Yani aramızda çürük yumurtalar var her branşda olduğu gibi işini öğretmenlilkte de formatörlükte de iyi yapanlar var.
Mesaj sayıma bakmayın 2007 yılından beri siteye girmediğim tek bir gün bile yok.