FORMATÖR BELLETİCİLİK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogasbes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ogasbes

Aktif Üye
ARKADAŞLAR BİR SÜRE ÖNCE MEMURLAR.NET TE YAYINLANAN BİZİM BELLETİCİLİK EK DERSİNDEN YARARLANDIRILAMAYACAĞIMIZA İLİŞKİN BİR GÖRÜŞ YAZISI VARDI. ÇOK ZOR DURUMDAYIM ZORLA BELLETİCİLİK VERİLİYOR BU VEYA BUNA BENZER BİR YAZI ELİNDE OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRMİ LÜTFEN ÇOK RİCA EDİYORUM LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hocam memurlar.netteki yazıyı al göster yeterlidir. birde samsun il milii eğitim müdürlüğünün yazısı vardı bakanlıktan görüş yazısı onuda bulabilirsen göster. bende olması lazım ama emin değilim. bir bakayım..

hocam o yazıyla değil senin işin hocam. formatör görevlendirmelerinde görev tanımın var ve belirtilen görevler dışında görev verilemez. zorla verirlerse sende o yazıyı bulup dilekçene ekle. veremezler o yazıdan sonra

Bu yazıyı göster yeterlidir hocam. Daha ötesi yok :)

Ekli dosyalar

• 27102011-072561.jpg
    27102011-072561.jpg
    70.7 KB · Görüntüleme: 897
hocam Allah razı olsun ne muradınız varsa versin İnşallah. hızır gibi yetiştiniz çok sağolun...

Peki belleticilik yapmak istiyorsak yada daha önce yapıp ek ders aldıysak herhangi bir sorun olur mu acaba

hocam tamamen idarecilerinizin niyetine ve gönlüne kalmış. eğer isterlerse sorun çıkmaz tabiki. ama ben daha önce tutmak istemiyorum diye dilekçe verdiğim ve ek ders ödenmeyeceğine dair bakanlığın görüş yazısı olduğunu söylememe rağmen zorla tutturdular. bende zıtlaşmak istemedim. önce istediğim günlere ve az sayıda nöbet yazılıyordu. zamanla azıttılar tabi. haftasonu nöbetlerini dayamaya başladılar. iki çocuğum var zaten haftaiçi 5 e kadar okuldayım haftasonu tutmak istemiyorum diyorum tutacaksın git şikayet et dediler sonunda. bende gereken başvuruyu yapıp hakkımı arayacağım en azından. birşey çıkmasa da ilerleyen zamanlarda bana birşey diyemezler... diye düşünüyorum...

Geri